До всіх новин

Студія ремонту РІЕЛ: ми проводимо ремонти майже у 70 квартирах одночасно

14 грудня 2017

Наразі Студія ремонту РІЕЛ проводить ремонтні роботи в квартирах індивідуальних клієнтів у наступних ЖК: Велика Британія, Ренуар, Америка, Манхеттен, Шерлок Холмс та Доктор Ватсон. Про це повідомили в Студії ремонту РІЕЛ.

«Це інженерні, сантехнічні роботи, оздоблення, згідно дизайн-проектів, які розробляють наші дизайнери тощо. На даний момент понад 50% робіт перебувають на завершальній стадії. Також наші фахівці проводять ремонти у комерційних приміщеннях, які функціонуватимуть при ЖК», – повідомила менеджер Студії Христина Божик.

За її словами, основна перевага Студії ремонту РІЕЛ у тому, що майстри можуть розпочинати ремонтні роботи ще під час будівництва.

«Ми надаємо можливість власникам, які хочуть перепланувати квартири, зробити це ще під час зведення будинку», – розповідає Христина.

Студія ремонту вже підписала близько 10 угод на проведення ремонтних робіт з майбутніми власниками квартир, будинки яких ще не починали будувати, або які перебувають на етапі зведення фундаменту. Ще близько 30 інвесторів висловили зацікавленість у співпраці в майбутньому.

Передзвонимо, проконсультуємо, підберемо найкращі варіанти
Номер телефону *
Дякуємо за Вашу заявку! Ми зв'яжемось з вами найближчим часом.