До всіх новин

Стартував продаж третьої, останньої, черги ЖК Ok`Land!

12 травня 2021

Корпорація Нерухомості РІЕЛ розпочинає продаж квартир у останній, третій, черзі ЖК Ok`Land.

Наразі у наявності – увесь спектр планувань та поверхів, що є у портфелі проєкту. Отже, всім, хто мріє стати власником квартири у цьому комплексі, але не встиг визначитись за час активного продажу першої та другої черг, в яких майже не залишилось вільних квартир, варто поквапитись. Старт продажу третьої черги – це шанс обрати найпривабливіший варіант за раціональною ціною.

ЖК Ok`Land – один з популярних серед інвесторів сучасний комплекс комфорт-класу, вдало розташований у 5 хвилинах від Севастопольської площі. Поруч – розвинена та різноманітна інфраструктура: 8 садочків, 5 шкіл, 3 ВУЗи, 3 медцентри, декілька великих мережевих супермаркетів, 7 фітнес-студій та спортзалів, ресторани. Для дозвілля – неподалік Солом’янський ландшафтний парк.

Вибір ЖК Ok`Land - це вибір досконалого життєвого простору, де знайдеться місце кожному: це 1703 квартири площею від 41м2 (однокімнатні) до 192,7 м2 (квартири на дружню сім’ю з 7-ми кімнат). У дворі, який – згідно з концепцією «Двір без авто» - залишатиметься вільним від машин, заплановано кілька спортивних зон та дитячих майданчиків. Для особистого транспорту будується великий підземний паркінг з зарядками для електромобілів.

Ознайомитись з майбутньої оселею та вже зараз відчути себе у якості господаря, можна під час віртуальної екскурсії на нашому сайті. 

Вибрати свій оптимальний варіант можна у розділі «Квартири».

А отримати детальну консультацію та укласти угоду – можна у будь-якому з наших відділів продажу:

  • просп. Повітрофлотський, 56
  • вул. Глибочицька, 13
  • вул. Дніпровська набережна, 17В
  • вул. М. Бойчука, 43
Оk'Land
Передзвонимо, проконсультуємо, підберемо найкращі варіанти
Номер телефону *
Дякуємо за Вашу заявку! Ми зв'яжемось з вами найближчим часом.