До всіх новин

Старт продажу другої черги ЖК бізнес-класу Nordica Residence на Печерську!

22 листопада 2021

Корпорація Нерухомості РІЕЛ відкриває продаж квартир у другій черзі будівництва житлового комплексу бізнес-класу Nordica Residence на Печерську.

ЖК Nordica Residence – це все, що вам дорого: безпека, найвища якість, преміальна локація та продумана концепція комплексу бізнес-класу. Це хвилинна доступність до всіх благ центру столиці і водночас Дніпра та зелених зон, це двір без авто, лаунж-зона на даху, дитячий садок повного дня, внутрішня лаунж-зона, кімната для зберігання посилок та багато іншого.

Nordica Residence – це прогресивний житловий комплекс в центрі Києва, де кожна деталь продумана для комфорту та оптимізації вашого повсякденного життя. Створюючи затишок посеред столиці ми взяли за основу скандинавський архітектурний стиль та приділили особливу увагу елементам благоустрою й наповнення комплексу, щоб кожна деталь була комфортною.

Купуючи нерухомість на стадії будівництва, ви отримуєте пропозиції за найкращими цінами та маєте більш широкий вибір помешкань. Тож поспішайте обрати найкраще!

Вибрати квартиру ви можете на нашому сайті, а зарезервувати та дізнатись, які ще вигоди пропонує покупцям Корпорація Нерухомості РІЕЛ, можна у наших відділах продажу.

Nordica Residence
Передзвонимо, проконсультуємо, підберемо найкращі варіанти
Номер телефону *
Дякуємо за Вашу заявку! Ми зв'яжемось з вами найближчим часом.