До всіх новин

Сайт Корпорації Нерухомості РІЕЛ здобув перемогу у Всеукраїнському конкурсі сайтів та мобільних додатків

10 червня 2021

Наш веб-сайт визнано найкращим у номінації «Будівництво, нерухомість» Всеукраїнського конкурсу сайтів та мобільних додатків. Оцінку нашому онлайн-ресурсові давали як користувачі, так і фахове журі – провідні експерти веб- і мобільної розробки та представники бізнесу.

Ми пишаємося тим, що наш унікальний IT-продукт – справжній «шоу-рум» квартир – був визнаний сайтом року і посів перше місце в такому престижному конкурсі. Та ще більше ми пишаємося тим, що створили інструмент, за допомогою якого процес вибору квартири став таким же зручним, легким і приємним, як і вибір одягу чи будь-якої іншої продукції онлайн.

Протягом лише кількох хвилин кожен користувач зможе легко знайти на нашому веб-сайті всю доступну інформацію щодо обраної квартири: її наявність, актуальну ціну, планування, розташування на поверсі або в плані забудови.

Ми встановили зрозумілі та зручні фільтри, завдяки яким серед цього величезного обсягу інформації щодо наших будівництв – від каталогу усіх проєктів Корпорації до актуальних статусів перебігу будівництв чи дозвільної документації – ви легко і просто знайдете те, що вам потрібно. Можливо навіть зробити розрахунки виплат на обрану квартиру та мати точне уявлення, скільки доведеться сплачувати щомісяця.

В нашому портфелі продажів знаходиться понад 800 тис. квадратних метрів, які чекають на своїх нових власників у Києві та Львові, і все це представлено до вибору на зручному маркетплейсі.

Дякуємо нашим користувачам за вибір та за визнання.

Передзвонимо, проконсультуємо, підберемо найкращі варіанти
Номер телефону *
Дякуємо за Вашу заявку! Ми зв'яжемось з вами найближчим часом.