До всіх новин

РІЕЛ підтримує розвиток молодіжного спорту

15 листопада 2016

Як відомо, корпорація нерухомості РІЕЛ і Благодійний фонд Ростислава Мельника є справжніми друзями спорту. Сьогодні звітуємо про наші футбольні перемоги, втілені талановитою командою «Здвиг».

У 2016 році МФК «Здвиг» взяла участь у низці футбольних турнірів Львівщини, а також приборкувала м’яч на змаганнях за межами області. «Здвиг» став переможцем Кубку патрульної поліції Львова, XXI Чемпіонату Львівщини з міні-футболу, Кубку газети «Високий Замок».

За період існування команда прославилась своїми голкіперами, які ледь не на кожному турнірі ставали кращими у своїх номінаціях. Відзначилися також бомбардири МФК «Здвиг». Щоразу польові гравці отримували свої індивідуальні нагороди: хтось — за велику кількість забитих м’ячів, інші — за відданість футболу. «Крім своєї основної діяльності корпорація РІЕЛ знаходить можливість і час на підтримку розвитку спорту на Львівщині. Молодь має надихатися спортивними звитягами і ставати на шлях здорового способу життя. Чим можемо, допомагаємо їй у цьому», — каже Ростислав Мельник, Президент КН РІЕЛ і засновник Благодійного фонду.

Одне з першочергових завдань Благодійного фонду Ростислава Мельника — це підтримка та розвиток молодіжного спорту в Україні. Зокрема, команда Благодійного фонду активно працює над відродженням дитячого спорту в Україні. Для маленьких шанувальників тенісу влаштовують великі тенісні турніри, цікаві майстер-класи за участю іменитих українських спортсменів та ще багато корисного.

Здорова спортивна молодь — здорова нація!

Передзвонимо, проконсультуємо, підберемо найкращі варіанти
Номер телефону *
Дякуємо за Вашу заявку! Ми зв'яжемось з вами найближчим часом.