До всіх новин

«RIA Україна» про нас

07 лютого 2017

Голова корпорації нерухомості РІЕЛ Ростислав Мельник з'явився на сторінках журналу «РIA Україна» - глянцевого видання про політику, нерухомість, культуру, моду, розваги та відпочинок.

Очільник нашої компанії розповідав там зовсім не про дозвілля, а про успіхи РІЕЛ. «Ми прагнемо розширювати свої горизонти», - саме такий заголовок має стаття про нашу компанію.

Журнал Forbes назвав на своїх сторінках лідера львівського ринку нерухомості — РІЕЛ. Також корпорація нерухомості поступово освоюється в Києві. Компанія заснована у 2003 році й за цей час зарекомендувала себе якнайкраще. Корпорація РІЕЛ втілює потреби своїх клієнтів в індивідуальному підході. Це якісне, комфортне та функціональне житло. Разом із РІЕЛ люди гарантовано отримують не лише квартири, а ключі до кращого життя. Саме тому в своїй діяльності корпорація керується гаслом «Від мрії до реальності».

«Як і кожна компанія, у планах якої професійне зростання й успішна тривала діяльність, ми прагнемо розширювати свої горизонти. Саме тому 2013 року компанія вийшла на ринок нерухомості міста Києва, де споруджує наразі два об’єкти: ЖК ELYSEUM та ЖК «Львівський квартал» - розповів керівник нашої компанії Ростислав Мельник в інтерв’ю. «У планах компанії, як завжди, виконувати взяті на себе зобов’язання, здавати в експлуатацію будівельні об’єкти, які для тисяч сімей стануть рідним домом».

Кожен об’єкт видається команді РІЕЛ найкращим, адже кожен потребує особливої уваги, неймовірної затрати сил, ресурсів, часу. Завдяки численним опитування відомо, який саме об’єкт найбільше сподобався львів'янам у 2016 році, а це ЖК «Бейкер Стріт. Шерлок Холмс» за адресою: вул. Пекарська, 30.

Передзвонимо, проконсультуємо, підберемо найкращі варіанти
Номер телефону *
Дякуємо за Вашу заявку! Ми зв'яжемось з вами найближчим часом.