До всіх новин

Про порядок роботи КН РІЕЛ у військовий час

02 березня 2022

Шановні друзі, нам усім випало жити у непростий час. Але ми єдині у прагненні миру і добробуту та докладаємо всіх зусиль для нашої перемоги у міру можливостей кожного з нас.

Однак, у дні військових дій ми усі є заручниками обставин та не можемо працювати за прямим призначенням.

Інформуємо вас про рішення, які ми прийняли, виходячи із поточної ситуації та даємо відповіді на питання, які, напевно, вас хвилюють:

  • від початку військових дій і до зараз керівництво компанії перебуває на теренах України та координує усі процеси діяльності, пов’язаної з функціонуванням компанії у військовий час та допомогою країні;
  • станом на поточний момент об’єкти будівництва КН РІЕЛ не зазнали пошкоджень. Очевидно, що під час воєнних дій ми не здійснюємо робіт на будівельних майданчиках, але при першій можливості ми відновимо роботу;
  • ми, як компанія, і ви, як клієнти, потрапили під дію форс-мажорних обставин - тому ми не нараховуватимемо штрафних санкцій по договорах з придбання нерухомості.

Для комунікації з клієнтами ми підтримуємо зв’язок – наші колцентри, консультанти та працівники відділу сервісу перебувають на зв’язку та готові надати вам більш детальну інформацію (усі телефонні номери, які ми використовуємо є чинними).

Будьте певні, що ми з вами перебуваємо «по один бік фронту» та віримо, що найближчим часом повернемось до спокійного мирного життя та будівництва нашої країни.

Про подальші дії та новини будемо повідомляти вас, виходячи з поточної ситуації.

Разом до перемоги!

Рада Директорів КН РІЕЛ

Передзвонимо, проконсультуємо, підберемо найкращі варіанти
Номер телефону *
Дякуємо за Вашу заявку! Ми зв'яжемось з вами найближчим часом.