До всіх новин

Працівники КН РІЕЛ долучилися до організації автопробігу «Чужих дітей не буває»

29 серпня 2016

Очі цих дітей кричать безліччю німих запитань… Де їхня мама. Чому вони зараз не у родинному колі. Чому батько не вчить їх футбольних трюків або не веде у парк на прогулянку. Чому їх так рідко обіймають. Чому дехто з них до 35 років не бачитиме нічого, крім стін дитячого будинку, а потім потрапить у будинок пристарілих. Хто вони, звідки. Очі болять, а обличчя усміхаються.

Вчора завершився автопробіг «Чужих дітей не буває», організований Благодійним фондом Ростислава Мельника та підтриманий колективом КН РІЕЛ. Ми відвідали дитячі будинки у Старому Роздолі, Дрогобичі та с. Лаврів Старосамбірського району. Сподіваємося, що зуміли хоч на мить зігріти дитячі серця. Впевнені, що бачились не востаннє, тому – до зустрічі.

Не залишайте дітей.

Нагадаємо, що Благодійний фонд Ростислава Мельник — це благочинна організація, створена для вирішення широкого кола питань, пов’язаних з турботою про жителів Львівщини та розробкою і впровадженням програм і стратегій розвитку Львівської області. Головну місію Благодійного Фонду Ростислава Мельника можна виразити гаслом «Турбота і розвиток!». Це означає, що організація покликана дбати про людей, які потребують допомоги та піклування — дітей, людей похилого віку, людей з обмеженими можливостями, малозабезпечені родини, учасників бойових дій в зоні АТО тощо. Другим пріоритетним напрямком діяльності фонду є розробка та реалізація програм розвитку Львівської області як курортного та інвестиційно привабливого регіону. Адже, турбуючись про своїх співвітчизників та допомагаючи тим, хто цього потребує, ми піднімаємо дух нашого суспільства та любов до рідного краю. А прагнення до розвитку допомагає подолати перешкоди і досягти успіху та перемоги

Передзвонимо, проконсультуємо, підберемо найкращі варіанти
Номер телефону *
Дякуємо за Вашу заявку! Ми зв'яжемось з вами найближчим часом.