До всіх новин

Помешкання в п’ятій черзі в ЖК «Містечко Підзамче. Вежа» відтепер можна придбати через «єОселю»

01 листопада 2023

Корпорація Нерухомості РІЕЛ повідомляє, що партнер нашої компанії SkyBank у межах державної іпотечної програми «єОселя» акредитував п’яту чергу житлового комплексу «Вежа», що зводиться у Львові та є частиною масштабного проєкту «Містечко Підзамче». Відтепер наші клієнти мають змогу придбати тут комфортне житло в кредит під 3% чи 7%.

«Головна умова для забудовника – мати прозорі механізми фінансування будівництва. Лише в такому випадку банк іде на співпрацю й акредитує можливість купівлі нерухомості через «єОселю». Тож рішення щодо «Вежі» і є ознакою високої довіри від банку та впевненості у стійкості нашої компанії», – пояснює Дмитро Жеребило, керівник департаменту корпоративних фінансів Корпорації Нерухомості РІЕЛ.

Відколи уряд розширив можливості й клієнти можуть купувати квадратні метри не лише в готових будинках, а й у тих, що зводяться, ринок почав відновлюватися активніше.    

«Влітку цього року ми вже отримали акредитацію на перші дві черги у «Вежі». І на сьогодні бачимо позитивні результати. Маємо заявки на придбання помешкань, маємо підтверджені банком угоди, отримуємо ресурси й активно добудовуємо наші об'єкти. «єОселя» працює і це дає можливість більш впевнено рухатися вперед», – розповідає Генеральний директор КН РІЕЛ Ростислав Мельник.  

Завдяки злагодженій роботі команди, компанія вже планує введення в експлуатацію п'ятої черги ЖК «Вежа» на другий квартал 2024 року.

Загалом же РІЕЛ має у своєму портфелі в Києві та Львові приблизно 20 новобудов із готовими квартирами і такими, що перебувають на стадії зведення. Наша команда постійно працює над тим, аби розширити перелік акредитованих об’єктів і зробити придбання житла доступним для кожного громадянина.    

Нагадаємо: з 1 серпня 2023 року на пільгові кредити можуть розраховувати:

  • ветерани війни та члени їхніх сімей, учасники бойових дій, особи з інвалідністю внаслідок війни, сім'ї загиблих (померлих) ветеранів війни, а також сім'ї загиблих (померлих) захисників і захисниць України;
  • внутрішньо переміщені особи;
  • інші громадяни України, які не мають власної житлової нерухомості або у власності яких менше ніж 52,5 кв. м для сім'ї з однієї особи (самотня особа) і додатково 21 кв. м — на кожного наступного члена сім'ї.

Однак Міністерство економіки планує ще більше розширити програму «єОселя», зробивши її доступною для громадян, які отримують компенсацію за зруйноване житло внаслідок війни.

Для тих, хто планує придбати нерухомість від РІЕЛ в іпотеку за державною програмою «єОселя», ми розробили спеціальний покроковий алгоритм: https://riel.ua/sales/pokrokoviy-algoritm  

Подробиці щодо конкретного помешкання дізнавайтеся в наших відділах продажу. Контакти – за посиланням.

Підзамче. Вежа
Передзвонимо, проконсультуємо, підберемо найкращі варіанти
Номер телефону *
Дякуємо за Вашу заявку! Ми зв'яжемось з вами найближчим часом.