До всіх новин

Подарунків забагато не буває: як КН РІЕЛ працює Святим Миколаєм

28 грудня 2021

Ми певні: добрих справ, як і подарунків, забагато не буває. Тим більше – в особливу, святкову пору, коли потайки сюрпризів очікують навіть найбільші скептики.

Тому, дочекавшись вдалого моменту, ми на прохання Генерального директора Корпорації Нерухомості РІЕЛ Ростислава Мельника відправили до Львівської обласної організації Українського товариства сліпих цілу гору подарунків. Так, щоб їх вистачило кожному чемному хлопчикові і кожній чемній дівчинці, яких лише в цьому осередку – близько двох із половиною тисяч. І абсолютно кожен заслуговує на теплі привітання, щирі обійми й улюблені смаколики.

Команда Корпорації Нерухомості РІЕЛ завжди рада поділитись святковим настроєм! Утім, ми завжди пам’ятаємо, що допомога – це не лише на свята.

Тому, як і раніше, ми докладатимемо усіх зусиль, аби й надалі допомагати Львівській ВТПО УТОС і тамтешнім дівчатам і хлопчикам різного віку і різних уподобань соціально реабілітуватись, працевлаштовуватись, радіти маленьким і великим перемогам та збагачувати суспільство своїми талантами й досягненнями.

Адже саме про такий – відкритий, дружній і різноманітний – світ і мріє команда КН РІЕЛ.

З побажаннями веселих і затишних свят та приємних сюрпризів кожному з вас

Ваша КН РІЕЛ

Передзвонимо, проконсультуємо, підберемо найкращі варіанти
Номер телефону *
Дякуємо за Вашу заявку! Ми зв'яжемось з вами найближчим часом.