До всіх новин

Об'єднуємо зусилля заради добрих справ: облаштування пішохідного пропуску «Краківець – Корчова»

29 березня 2022

Сьогодні як ніколи всі ми об'єднані заради добрих справ та кожен на своєму місті робить свій внесок у нашу перемогу!

Корпорація Нерухомості РІЕЛ щиро дякує: Львівській обласній державній адміністрації, Яворівській міській раді, Новояворівській міській раді, Івано-Франківській селищній раді та Громадській організації «Молодь Яворівщини» за можливість створення сприятливих умов для жінок з дітьми та пенсіонерів на пункті пропуску «Краківець – Корчова».

Облаштування ще одного «теплого коридора» сприяло перетину кордона близько 10 тисяч українців. Цей коридор побудовано у вигляді дерев'яної веранди зі столами та лавочками. З коридору можна потрапити у намет, де працюють волонтери та допомагають жінкам, дітям та людям похилого віку погрітися та перепочити. Натомість у наметі людей забезпечують харчуванням та гарячими напоями.

Окрім цього, тут є окреме місце з теплими речами: одягом, ковдрами та пледами. Також облаштовані спальні місця для відпочинку. Приміщення обігрівається та обладнане розетками для мобільних пристроїв.

З перших днів війни РІЕЛ забезпечило міста будівельними матеріалами та технікою для їх укріплення. Допомагає з розселенням та адаптацією переселенцям, передає військове спорядження для ЗСУ та інших підрозділів, постачає продукти для київської тероборони, створили та навчаємо окремий підрозділ добровольчого формування. А з кінця березня ми відновили будівництво обєктів вищої готовності у Львові.

Віримо, що перемога вже близько! Лише разом ми вистоїмо та переможемо!

Передзвонимо, проконсультуємо, підберемо найкращі варіанти
Номер телефону *
Дякуємо за Вашу заявку! Ми зв'яжемось з вами найближчим часом.