До всіх новин

Новобудови КН РІЕЛ – у топі рейтингу прибутковості

25 лютого 2021

Ділове видання Mind.ua оприлюднило свіжий рейтинг прибутковості новобудов.

Згідно з ним, інвестори ЖК «Берег Дніпра», Forward, Ok’Land, Nordica Residence і Great після введення в експлуатацію будинків почнуть заробляти, повертаючи свої інвестиції.

Для проведення глибинного дослідження автори проаналізували фінансову звітність забудовника, прозорість, наявність судових розглядів щодо кожного об’єкта, ризики через затримку введення в експлуатацію та дозвільну документацію.

І після ґрунтовного аналізу прибутковості інвестицій та оцінки ризиків автори видання підбили підсумки й опублікували результат.

Житлові комплекси, які реалізує Корпорація Нерухомості РІЕЛ, отримали позитивні висновки. Адже після здачі в експлуатацію квадратні метри в цих ЖК подорожчають і будуть затребувані на ринку орендної нерухомості.

Рентабельність інвестицій у цифрах:

  • Forward – при здачі в оренду 149 місяців, ROI* 45%;
  • «Берег Дніпра» – при здачі в оренду 312 місяців, ROI 2%;
  • Ok’Land – при здачі в оренду 164 місяці, ROI 40%;
  • Nordica Residence – при здачі в оренду 185 місяців, ROI 12%;
  • Great – при здачі в оренду 237 місяців, ROI 11%.  

Варто зазначити, що, окрім стандартної методології при проведенні дослідження, видання врахувало й ризики під час виборів і карантину.

Цей рейтинг укотре доводить: інвестиції в житло від надійної компанії – найкращий варіант для збереження та примноження коштів.

*ROI (від англ. return on investment) – фінансовий коефіцієнт, що ілюструє рівень прибутковості або збитковості бізнесу, з огляду на суму вкладених у цей бізнес інвестицій. (Wikipedia.org)

Передзвонимо, проконсультуємо, підберемо найкращі варіанти
Номер телефону *
Дякуємо за Вашу заявку! Ми зв'яжемось з вами найближчим часом.