До всіх новин

Найпопулярніший майданчик «Міста професій»

16 липня 2016

Йосифе, забирай зарплату і йдемо вже! 
– Левку, віддай каску, ми так нічого не встигнемо! 
– Оксанко, де ж ти будеш бетон розмішувати, ти ж дівчинка, замастиш вишиванку! 
– Марко, досить мурувати, дивися, скільки ще професій ми не обійшли.

Ні Йосифа, ні Левка з Оксаною та Марком, ні ще близько півтори тисячі дітей мами не могли нічим відволікти від імпровізованого будівельного майданчика РІЕЛ, який в суботу розгорнувся посеред Міста професій. Протягом трьох годин діти мали змогу спробувати себе в різних професіях. На галявинах парку Франка розгорнули свої експозиції рятувальники, пожежники, полісмени, театрали, бібліотекарі, лікарі, археологи, музиканти, пекарі, дзюдоїсти...

При вході в «Місто професій» дітлахи отримували паспорти і перелік професій, у яких зможуть себе проявити. Далі йшли до обраних майданчиків, отримували експрес-майстер-клас від фахівців і на кілька хвилин ставали будівельниками, пожежниками тощо. По закінченню робіт новоспечені мультифахівці отримували «заробітну плату» у «гривниках», за які згодом могли придбати солодощі та подарунки.

Нам дуже приємно, що будівельний майданчик корпорації РІЕЛ викликав такий ажіотаж. Вдячні кожному учаснику команди РІЕЛ за створену атмосферу та увагу до наших маленьких гостей.

Як і обіцяли батькам, публікуємо докладний фотозвіт. Шукайте свою малечу і насолоджуйтесь:) Під час згортання будівельного майданчикабагато дітей запитували, коли ми знову приїдемо. Точну дату не скажемо, але продовження гарантовано буде.

До зустрічі!

Передзвонимо, проконсультуємо, підберемо найкращі варіанти
Номер телефону *
Дякуємо за Вашу заявку! Ми зв'яжемось з вами найближчим часом.