До всіх новин

Найпопулярніші житлові комплекси року від РІЕЛ

16 лютого 2021

Проєкти КН РІЕЛ – лідери щорічного рейтингу ЛУН за кількістю запитів від користувачів. Вони потрапили до десятки найпопулярніших в обох містах, у яких будує компанія: в Києві та у Львові. Причому у Львові проєкти від РІЕЛ очолили рейтинг і перемогли з величезним відривом.

На першому місці рейтингу львівських проєктів, про які користувачі порталу ЛУН запитували найчастіше, опинився бестселер серед ЖК – «Містечко Підзамче».

Із цим амбітним проєктом КН РІЕЛ стартувала минулого року, і майже одразу він встиг завоювати популярність серед покупців. Проєкт приваблює не лише зручним місцем розташування (поблизу центру міста) і вдалим плануванням. Це унікальне архітектурне рішення, що прагне в одному житловому просторі поєднати минуле, сьогодення та майбутнє.

Концепція проєкту – це три ультрасучасні житлові комплекси, які утворять новий центр старого міста: ЖК «Брама», ЖК «Вежа» і ЖК «Новий Форт». Головною артерією «Містечка Підзамче» стане канатна дорога, що з’єднає новий центр Львова зі старим. Різноповерхова архітектура, підземний паркінг, різноманітна внутрішня прибудинкова інфраструктура: зони розваг, модні бутики, кафе та ресторани, кінотеатри й офіси і, найголовніше, затишні квартири – ось що таке «Містечко Підзамче» в недалекому майбутньому. Саме тому ЖК «Містечко Підзамче» такий популярний.

ЖК «Вежа» від Корпорації Нерухомості РІЕЛ

На другому місці в рейтингу найпопулярніших ЖК Львова – ще один об’єкт від РІЕЛ: найочікуваніший у західній столиці ЖК Riel City, перша черга якого здається вже незабаром, у другому кварталі цього року.

Це ще одне містечко в місті, що нараховує 15 різноповерхових будинків комфорт-класу з ергономічним і функціональним плануванням будь-яких площ: від смартквартир до великих сімейних, на 7 кімнат. На території ЖК передбачений і підземний паркінг із зарядками для електрокарів, зелені сквери з зонами для вигулу домашніх улюбленців, зони воркауту, дитячі майданчики та багато іншої прибудинкової інфраструктури.

ЖК Riel City від Корпорації Нерухомості РІЕЛ

На сьомому місці цього ж рейтингу – ЖК «Шенген». Це проєкт європейського рівня зі зручним плануванням квартир, розвиненою інфраструктурою та сучасною архітектурою будинків. Комфортне житло та затишне подвір'я із великою кількістю зелених дерев і без паркінгу в зоні відпочинку. Це 9 різноповерхових будинків із лаконічним архітектурним рішенням. А завдяки багаторівневому надземному паркінгу жителі та гості комплексу не матимуть проблем ні з паркуванням своїх автомобілів, ні з нагромадженням транспорту на пішохідних зонах і зонах відпочинку.

ЖК «Шенген» від Корпорації Нерухомості РІЕЛ

У рейтингу столичних ЖК серед найцікавіших для майбутніх новоселів – видовий ЖК GREAT, що вважається одним із найперспективніших проєктів Лівобережжя Києва. Він займає восьме місце. Амбіційний, сучасний і масштабний проєкт на першій лінії Дніпра, напевно, не залишив байдужою жодну людину, яка проїжджала повз нього.

ЖК GREAT від Корпорації Нерухомості РІЕЛ

«Увага покупців до таких амбітних проєктів, як ЖК «Містечко Підзамче» та інші, – це маркер того, яке житло сьогодні затребуване українцями, – вважає президент Корпорації Нерухомості Ростислав Мельник. – Людей дедалі більше цікавлять не просто квадратні метри, а повноцінний самодостатній житловий простір, що враховує всі потреби та задовольняє всі смаки. Людина має почуватися максимально комфортно. Це і продумана до деталей та безпечна прибудинкова територія; і вдале планування квартир та поверхів; і екологічно безпечні матеріали та новітні технології будівництва; і близькість усієї необхідної інфраструктури; і двори, в яких не побачиш авто. Саме тому зростає зацікавленість у житлі комфорт-класу та бізнес-класу, до яких, власне, й належать проєкти-переможці».

На думку Ростислава Мельника, популярність названих ЖК від РІЕЛ є ознакою того, що українці намагаються знайти не лише прийнятні житлові умови: їм потрібне житло з власною концепцією та власною історією. Промовистим доказом є цікавість до ЖК «Містечко Підзамче».

Слова керівника КН РІЕЛ підтверджує статистика. За даними ресурсу ЛУН, минулого року українці демонстрували підвищену зацікавленість житлом комфорт-класу (таких запитів по Києву та Львову було понад 50%) і бізнес-класу (приблизно чверть усіх запитів). Тоді як житло економкласу питають щоразу менше. В 2020-му лише близько 10% усіх запитів по Києву та Львову стосувалися саме його.

Тобто суспільний запит на якісний і унікальний житловий простір уже остаточно формується, як і добрий смак у виборі гарного та гідного житла. І КН РІЕЛ у цьому формуванні бере безпосередню участь.

«Ми будуємо новий Львів – із його стародавньою історією та яскравим сьогоденням. Новий сучасний житловий простір від КН РІЕЛ змінює орієнтири в місті, – пояснює Ростислав Мельник. – Чи знаєте ви, що, наприклад, у львів’ян уже з’явився такий сталий вислів: «Поїхав на Америку!»? Він про те, що маршрут пролягатиме повз наш ЖК «Америка». Тобто орієнтиром стають нові об’єкти нового обличчя міста, до будівництва яких долучилася наша компанія. Це тішить!».

Передзвонимо, проконсультуємо, підберемо найкращі варіанти
Номер телефону *
Дякуємо за Вашу заявку! Ми зв'яжемось з вами найближчим часом.