До всіх новин

Легендарний стадіон «Старт» нарешті «показав», яким стане за два роки

27 жовтня 2020

Стадіон «Старт», який знаходиться у трьох хвилинах від ЖК Forward матиме новий вигляд.

Легендарний спортивний комплекс чекає масштабна реконструкція. Вже за два роки тут будуть сучасні футбольне поле, бігові та велодоріжки, аквазона, фітнес-клуб, зона воркауту, екстрим-парк та льодова арена.

3D-модель «Старту» у відеоформаті опублікував керівник Шевченківської РДА Олег Гаряга на своїй сторінці у Facebook. Також він повідомив, що реконструкція з реставрацією стадіону розпочнеться після завершення держекспертизи проекту.

Функціонал стадіону збережуть, як і всі пам’ятки історії – колони вхідної групи, меморіал футболістам «матчу смерті». Також планують створити окрему Алею пам’яті, присвячену всім видатним київським футболістам. Стадіон планують зробити ареною міжнародного рівня.

Ми, у Корпорації нерухомості РІЕЛ раді тому, що майбутнім мешканцям ЖК Forward так пощастило із розташуванням комплексу – ви завжди матимете зону для спорту та відпочинку поруч із домом, де кожен знайде заняття до душі.

З приводу придбання квартир в ЖК Forward та інформацію щодо ходу будівництва комплексу ви завжди можете дізнатись у відділах продажу компанії: вул. Дніпровська набережна, 17В, вул. Глибочицька, 13, просп. Повітрофлотський, 56, вул. М. Бойчука, 43.

Більш детальну інформацію можна отримати за телефонами, вказаними на сайті.

Forward
Передзвонимо, проконсультуємо, підберемо найкращі варіанти
Номер телефону *
Дякуємо за Вашу заявку! Ми зв'яжемось з вами найближчим часом.