До всіх новин

Квартира еліт-класу тепер на ексклюзивних умовах придбання

18 червня 2021

Корпорація Нерухомості РІЕЛ повідомляє: тепер квартиру в клубному житловому комплексі «Ярославенка», яким ми справді пишаємось, можна придбати на виплат і з градацією ціни*!

Причому, перший внесок може бути й 10%! А при оплаті 100% надається знижка.

ЖК «Ярославенка» - це сучасний клубний будинок еліт-класу, розташований у зеленому мікрорайоні Львова, неподалік центральної частини міста. Квартира в такому будинку - це не просто квадратні метри - це  особливий стиль життя.

Ваш кожен вечір після виснажливого робочого дня буде затишним і комфортним.

Ви засинатимете під заколисуюче шелестіння хвойних дерев за вікном. І прокидатиметесь в сонячному світлі, що пронизуватимуть великі панорамні вікна.

Перше, що ви бачитимете з вікна, насолоджуючись горнятком ранкової кави, тінистий Стрийський парк навколо -  найгарніший краєвид у Львові.

Перше, що відчуватимете, - надзвичайно свіже повітря.

Прогулянки лісом, спорт і пробіжки, пікніки на мальовничих галявинах  - це все лише в кількох кроках від вашої оселі.

І лише в 10 хвилинах - діловий центр міста з його активним, квапливим життям. Ваші сусіди – лише солідні, успішні люди, котрі, як і ви, цінують спокій і затишок.

ЖК «Ярославенка» - це преміальна локація, сучасна архітектура, найякісніші матеріали, лише 27 квартир в будинку, де жодної зайвої людини, де безпека і комфорт гарантовані.

Наразі будівництво завершується. У продажу квартири від 53.01 м кв до 104.6 м кв. Кожна має панорамні вікна й кутові панорамні балкони або лоджії.

І, хоча в наших квартирах немає «ненайкращих» планувань - ми зробили їх вільними, щоб вашій фантазії було де розгулятись - та ми таки радимо якнайшвидше зв’язатись із менеджерами наших відділів продажу, аби встигнути обрати ваше ідеальне помешкання й дізнатись про інші переваги, які пропонує Корпорація Нерухомості РІЕЛ.

*залишок оплачується кожного місяця або кварталу у рівних частинах до завершення будівельно-монтажних робіт в червні 2022 року.

Ярославенка
Передзвонимо, проконсультуємо, підберемо найкращі варіанти
Номер телефону *
Дякуємо за Вашу заявку! Ми зв'яжемось з вами найближчим часом.