До всіх новин

Корпорація Нерухомості РІЕЛ розпочинає реставрацію історичної забудови на території ЖК «Містечко Підзамче»

30 квітня 2021

Цього тижня виконком Львівської міськради схвалив реставрацію палацу початку ХІХ століття на території Підзамче. Проєктування буде здійснюватися з дотриманням вимог діючих державних будівельних норм та рекомендацій Управління охорони історичного середовища.

Реставрацію вказаної пам’ятки, як і відродження всієї історичної забудови кварталу, бере на себе Корпорація Нерухомості РІЕЛ у контексті реалізації нашого масштабного проєкту «Містечко Підзамче», який має поєднати у собі минуле, сьогодення та майбутнє.

На даний момент наша компанія вже провела значну частину підготовчої роботи. Це стосується як реставрації конкретно палацу, так і відродження втраченої атмосфери всієї історично сформованої забудови.  Ми залучили найкращих фахівців з реставрації, архітекторів, проєктантів – і всі разом склали детальний робочий план реставраційних та відновлювальних робіт. Вже проведений тендер на обрання компанії, що виконуватиме саму реставрацію. Переможцем виявилось  ПП «Оберіг Груп», у доробку якого – реставрація понад 100 історичних пам’яток.

Фото з сайту «Улюблене місто» (https://lv.at.ua/)
Фото з сайту «Улюблене місто» (https://lv.at.ua/)

Наразі тривають підготовчі роботи: розчищається територія біля брами, забезпечується доступ до усіх об‘єктів реставрації. Із настанням стабільних погодних умов розпочнуться власне реставраційні процеси.

Нагадаємо, ЖК «Містечко Підзамче» - амбітний проєкт від Корпорації Нерухомості РІЕЛ, який стартував минулого року. Проєкт приваблює не лише зручним місцем розташування (поблизу центру міста), але й вдалим рішенням.

Концепція проєкту – це три ультрасучасні житлові комплекси, які утворять новий центр старого міста: ЖК «Брама», ЖК «Вежа» і ЖК «Новий Форт». Головною артерією «Містечка Підзамче» стане канатна дорога, що з’єднає новий центр Львова зі старим. Різноповерхова архітектура, підземний паркінг, різноманітна внутрішня прибудинкова інфраструктура: зони розваг, модні бутики, кафе та ресторани, кінотеатри й офіси і, найголовніше, затишні квартири – все це «Містечко Підзамче» в недалекому майбутньому.

Передзвонимо, проконсультуємо, підберемо найкращі варіанти
Номер телефону *
Дякуємо за Вашу заявку! Ми зв'яжемось з вами найближчим часом.