До всіх новин

Корпорація нерухомості РІЕЛ – партнер бізнес-турніру зі стратегічного управління «Лідер ринку – 2016»

07 грудня 2016

Сьогодні у Львівському національному університеті імені Івана Франка стартував студентський віртуальний бізнес-турнір зі стратегічного управління. Програма турніру передбачає 3-денний командний інтенсив в режимі реального часу, що включає 15 раундів бізнес-гри.

У конкурентну боротьбу за перемогу вступить 22 команди студентів економічного факультету ЛНУ ім. І. Франка. Інновацією заходу стане використання української інтерактивної бізнес-симуляції VIAL+.

Організатори та партнери переконані, що лише спільними зусиллями і з допомогою використання передових освітніх технологій можна суттєво підвищити якість підготовки випускників-економістів. Адже конкурентоспроможність економіста майбутнього вимірюється готовністю до ринкової реальності, здатністю до стратегічного мислення, гнучкістю та творчістю в ухваленні рішень, навиками роботи в команді, які й тренуються в процесі симуляційної гри.

Бізнес-турнір проводиться за підтримки Львівської міської ради та Львівської обласної державної адміністрації з урахуванням пріоритетів інноваційного розвитку освіти. 

Молоді економісти виконуватимуть завдання у режимі реального часу, які полягають в управлінні компанією у середовищі, максимально наближеному до справжнього. Саме середовище було створене за допомогою української інтерактивної бізнес-симуляції ViAL+ – масштабної системи, яка відтворює функціонування виробничого підприємства на ринку молочної компанії.

Команди учасників будуть створювати власну компанію, обиратимуть назву та отримають стартовий капітал для її розвитку. Крім того, будуть мати індивідуальний доступ до головних функцій підприємства та можливість використовувати інструменти маркетингового впливу.

Участь у бізнес-турнірі – чудова нагода застосувати здобуті знання на практиці, що в теперішній час є надзвичайно важливо для становлення молодих фахівців. Бізнес-турнір «Лідер ринку – 2016» триває до 9 грудня.

Передзвонимо, проконсультуємо, підберемо найкращі варіанти
Номер телефону *
Дякуємо за Вашу заявку! Ми зв'яжемось з вами найближчим часом.