До всіх новин

Корпорація нерухомості РІЕЛ потрапила у ТОП-15 найбільших девелоперів Києва

10 червня 2020

За рейтингом журналу «Новое время» Корпорація нерухомості РІЕЛ посіла сьоме місце серед найбільших девелоперів нерухомості столиці. Про це йдеться в аналітичному матеріалі «В поисках покупателя».

Зокрема, видання відзначило найбільші житлові комплекси компанії: «Львівський квартал», «Львівська площа», GREAT та Ok’land.

Рейтинг був складений за фактом поточного об’єму будівництва по Києву. Зокрема за кількістю ЖК, квадратних метрів, що будуються та вартості м2.

Корпорація нерухомості РІЕЛ за 16 років на ринку нерухомості України зарекомендувала себе надійним партнером. Наш принцип - орієнтація на клієнта - на довірчі та стабільні стосунки між інвестором і забудовниками.

За період свого існування з 2003 року компанія стала лідером на ринку нерухомості Львова, а з 2013 року у Києві ще раз довела свій професіоналізм та надійність. Ми розвивались і зростали разом зі сферою нерухомості України.

Станом на сьогодні, завдяки корпорації нерухомості РІЕЛ, понад 400 000 квадратних метрів стали домівками для українців та іноземців – це більше 40 об’єктів нерухомості, зданих в експлуатацію. В нашому портфелі продажів знаходиться ще понад 800 000 квадратних метрів, які чекають на своїх нових власників.

Ми вдячні за високу оцінку у рейтингу видання «Новое время», та водночас наша головна цінність - довіра клієнтів, які до нас повертаються.

Передзвонимо, проконсультуємо, підберемо найкращі варіанти
Номер телефону *
Дякуємо за Вашу заявку! Ми зв'яжемось з вами найближчим часом.