До всіх новин

КН РІЕЛ: відновлюємо нашу діяльність у столиці

16 травня 2022

Вже третій місяць наші захисники хоробро та самовіддано боронять українські землі. Волонтери, небайдужі українці та й величезна кількість іноземних громадян щоденно допомагають нам наблизити Перемогу!

Український бізнес тим часом виступає надійним тилом для своїх захисників.

Команда Корпорації Нерухомості РІЕЛ з першого дня російського вторгнення долучилася до благодійного фронту. З перших днів війни ми надаємо будівельні матеріали та техніку для укріплення міст, допомагаємо переселенцям, передаємо спорядження військовим, постачаємо продукти харчування для територій, які цього потребують, створили та навчаємо окремий підрозділ добровольчого формування.

Проте не забуваємо наше основне завдання – створювати сучасні та комфортні помешкання тисячам сімей. Простіше кажучи - будувати.

У другій половині березня ми вирішили, що настав час відкрити новий фронт, який буде працювати в тилу, у Львові, на користь громадян, родин, держави. Адже битви виграє армія, а війни – економіка. У цьому ми підтримали заклики керівництва держави, регіону та міста про відновлення ділової активності. Таким чином, у кілька етапів ми відновили будівництво 28-ми будинків у Львові у всіх наших житлових комплексах. Більше того, за час війни кілька черг у двох львівських ЖК були введені в експлуатацію.

Зараз ми готові рухатися далі. Тому з радістю ділимося гарними новинами: ми відновлюємо будівельні роботи на об’єктах у Києві, щоб якнайшвидше виконати наші зобов'язання перед клієнтами та дати можливість отримати право власності на нерухомість у зданих в експлуатацію об’єктах, а це у час війни – велика перевага.

Майстри вже повертаються до роботи на ЖК Ok’Land (всі три черги), ЖК Nordica Residence (перша та друга черги), ЖК «Берег Дніпра», ЖК Forward, ЖК «Львівська Площа». На введеній в експлуатацію першій черзі ЖК «Львівська Площа» розпочнеться оформлення права власності на квартири, як тільки запрацюють нотаріальні реєстри.

Також ми відновлюємо продаж нерухомості, для чого відкриваємо наші відділи продажу на вул. Глибочицькій, Повітрофлотському проспекті та на Дніпровській набережній.

Зауважимо, що по деяких об’єктах може бути скоригований термін завершення робіт, що викликано ускладненим постачанням будівельних матеріалів, їх істотним подорожчанням та іншими обставинами, спричиненими ситуацією в країні. Однак, як компенсацію цих незручностей, ми забезпечимо інвесторам доступ до проведення ремонтних робіт, як тільки це дозволить будівельна готовність.

Ми переможемо. І збудуємо нову Україну разом!

Передзвонимо, проконсультуємо, підберемо найкращі варіанти
Номер телефону *
Дякуємо за Вашу заявку! Ми зв'яжемось з вами найближчим часом.