До всіх новин

КН РІЕЛ та її житлові комплекси лідирують у рейтингу “Ринок новобудов. Пiдсумки 2021” від ЛУН

27 січня 2022

За результатами рейтингу 2021 року одного з найбільш популярних профільних онлайн-видань ЛУН,  ЖК від Корпорації Нерухомості РІЕЛ посіли перші місця в рейтингу ТОП-20 найпопулярніших новобудов у Києві та Львові.

Серед 26 забудовників на столичному ринку, КН РІЕЛ очолив рейтинг з ЖК Great, який реалізує спільно з партнерами. Серед 21 львівських девелоперів – КН РІЕЛ з ЖК «Містечко Підзамче» посіла 1 місце рейтингу, з ЖК «Шенген» – 2 місце та 7 – з ЖК «Америка».

Окрім цього, КН РІЕЛ посіла перше місце по площі забудови у Львові з часткою 24% та увійшла до ТОП-25 девелоперів Києва по цьому ж показнику.

Дослідження проводилося за 2021 рік. Його аналітики спиралися на дані власних досліджень, дані з демографічних досліджень, зроблених на замовлення профільного онлайн-видання та даних з відкритих джерел.

КН РІЕЛ щиро дякує нашим постійним і новим клієнтам за довіру, визнання та високу оцінку житлових комплексів.

Завдяки нашій відповідальності, технологічності та максимальній орієнтованості на потреби майбутніх мешканців наших комплексів, вдається досягти таких результатів.

КН РІЕЛ і надалі дотримуватиметься цих принципів, радіючи кожному новому інвестору у наших нових, надсучасних та комфортних новобудовах.

Передзвонимо, проконсультуємо, підберемо найкращі варіанти
Номер телефону *
Дякуємо за Вашу заявку! Ми зв'яжемось з вами найближчим часом.