До всіх новин

КН РІЕЛ – серед лідерів за впізнаваністю бренду у Києві та Львові

02 грудня 2021

За результатами опитування одного з найбільш популярних профільних онлайн-видань ЛУН, Корпорація Нерухомості РІЕЛ потрапила у списки лідерів за впізнаваністю бренду одразу у двох містах присутності: у Києві та Львові.

Серед 64 забудовників, найбільш активних на столичному ринку, КН РІЕЛ – у ТОП-15, свідчать експерти. Серед 34 львівських девелоперів – у ТОП-3. Тут, за даними аналітиків, найбільш упізнаваними є одразу кілька наших житлових комплексів: ЖК «Америка», ЖК «Велика Британія», ЖК Riel City та ЖК «Містечко Підзамче».

Опитування проводилося в серпні 2021 року компанією Factum Group. У ньому брали участь чоловіки й жінки віком від 18 до 60 років. Довірча імовірність дослідження – 95%, статистична похибка – 5%.

КН РІЕЛ щиро дякує нашим постійним і новим клієнтам за довіру!

Упевнені: цьому сприяє наша відповідальність, технологічність і максимальна орієнтованість на потреби майбутніх мешканців наших комплексів.

І запевняємо Вас: попри будь-які зовнішні обставини КН РІЕЛ завжди дотримуватиметься цих принципів і радо зустрічатиме нових інвесторів у наших нових, ультрасучасних і комфортних новобудовах.

Передзвонимо, проконсультуємо, підберемо найкращі варіанти
Номер телефону *
Дякуємо за Вашу заявку! Ми зв'яжемось з вами найближчим часом.