До всіх новин

Продаж комерційних приміщень в ЖК Шенген від КН РІЕЛ

28 березня 2024

Корпорація Нерухомості РІЕЛ повідомляє про продаж комерційних приміщень у житловому комплексі «Шенген», розташованому за адресою: вул. Залізнична, 7, у Львові.

Маємо пропозиції для максимально різних напрямків діяльності, в наявності площі від 47 до 563 кв.м.

Комерційні приміщення знаходяться в окремій чотирьохповерховій будівлі на території житлового комплексу «Шенген». Крім того, спеціально для ваших відвідувачів передбачено гостьовий паркінг.

Перейти до планувань

Ми пропонуємо вам нерухомість для бізнесу різного метражу та планування, вільного призначення, а найважливіше – в дуже перспективному та жвавому районі міста, на перетині вулиць Залізнична та Левандівська. Тут зручна транспортна розвʼязка і поруч знаходяться великі заселені новобудови.

Будівля оснащена панорамними вікнами та висотою стелі 3,2 м, опалення забезпечуватиметься від дахової котельні.

Очікуваний термін готовності – літо 2024 року.

Не зволікайте з рішенням!

Житловий комплекс «Шенген» – це новий сучасний квартал комфорт-класу з продуманими плануваннями, власною інфраструктурою, великою кількістю дерев у внутрішньому дворі, наявністю місць для пікніків і спортивних майданчиків для дорослих та дітей – усе це робить наш проєкт місцем, що дає змогу насолоджуватися ритмом великого міста та знаходити час для відпочинку, сім'ї, натхнення і творчості.

Отримати додаткову інформацію про варіанти та умови купівлі можна, звернувшись до відділу продажу.

Шенген
Передзвонимо, проконсультуємо, підберемо найкращі варіанти
Номер телефону *
Дякуємо за Вашу заявку! Ми зв'яжемось з вами найближчим часом.