До всіх новин

КН РІЕЛ — «Краща девелоперська компанія»

31 жовтня 2016

За результатами незалежного рейтингового дослідження «Українська народна премія – 2016», корпорація нерухомості РІЕЛ перемогла у номінації «Краща девелоперська компанія»

Традиційно переможців визначало найсуворіше журі — українські споживачі. Українська народна премія — це наймасштабніший в Україні щорічний конкурс, у якому шляхом онлайн-голосування українці визначають лідерів на ринку товарів та послуг.

Вітаємо команду РІЕЛ, а також наших клієнтів та партнерів з перемогою! 

Нагадаємо, що КН РІЕЛ заснована у 2003 році. За весь цей час наша корпорація отримала звання лідера на львівському ринку нерухомості, здавши в експлуатацію понад 105 тис кв. м. житла.

Філософія РІЕЛ доволі проста: почути кожного клієнта, гарантувати йому найвищу якість та чесну ціну. Грунтуючись на багаторічному досвіді у будівельній справі ми втілюємо побажання та потреби наших клієнтів в унікальному підході до кожного нашого будинку. Всі житлові комплекси та квартали від корпорації нерухомості РІЕЛ мають свій оригінальний характер, який виражається в архітектурному стилі, атмосфері та назві.

З 2013 року ми почали завойовувати найбільший в Україні ринок нерухомості - ринок столиці. У центрі Києва ведеться будівництво ЖК ELYSEUM та ЖК «Львівський квартал». 

Ми пишаємося тим, що всі наші об’єкти як у Львові, так і в Києві не лише допомагають тисячам українцям отримати омріяну власну оселю, а й несуть естетичну та етичну складову. Наша компанія не лише зводить якісні та гарні житлові комплекси, а й турбується про максимально комфортні умови проживання та відпочинку в них - ми забезпечуємо мешканцям наших будинків зручну та корисну інфраструктуру. Наші слова підтверджуються щасливими власниками квартир від корпорації нерухомості РІЕЛ.

Разом з РІЕЛ люди гарантовано отримують не лише житло, а й ключі до кращого життя! Адже у кожній нашій справі ми керуємось гаслом «ВІД МРІЇ ДО РЕАЛЬНОСТІ!»

http://www.ukrainian-choice.com/winners-2016

Передзвонимо, проконсультуємо, підберемо найкращі варіанти
Номер телефону *
Дякуємо за Вашу заявку! Ми зв'яжемось з вами найближчим часом.