До всіх новин

Будівництво активно триває!

31 березня 2022

Корпорація Нерухомості РІЕЛ продовжує будівництво ЖК «Америка»! Наразі наші фахівці докладають максимум зусиль для того, щоб наші клієнти якнайшвидше змогли отримати свої домівки.

Тож, інформуємо, що будівництво будинку В-1 активно триває. У першій секції продовжується оздоблення місць загального користування та сходових маршів, облаштовується ліфт.

У другій секції завершено облаштування системи внутрішньої газифікації, також виконується оздоблення місць загального користування та сходових маршів.

У третій секції завершено монтаж вхідних дверей у квартири та облаштування системи внутрішньої газифікації. Крім цього, відновлюємо фасадні роботи.

У четвертій секції завершено залиття стяжок та встановлення вхідних дверей у квартири, облаштування скляного фасаду та розведення системи внутрішньої газифікації. Також відновлюються фасадні роботи. Паралельно завершено монтаж вікон у комерційних приміщеннях та вхідних груп у під’їзди будинку.

В будинках К-4 і К-5 наразі виконано оздоблення місць загального користування, облаштовані ліфти, встановлені вікна і квартирні двері (окрім цокольного приміщення).

Водночас тривають фасадні роботи, виконується прокладання електрокабелів на цокольному поверсі та проводиться монтаж радіаторів і лічильників обліку водопостачання. Фахівці газової служби розпочинають облаштування внутрішньобудинкових мереж газопостачання.

Америка
Передзвонимо, проконсультуємо, підберемо найкращі варіанти
Номер телефону *
Дякуємо за Вашу заявку! Ми зв'яжемось з вами найближчим часом.