До всіх новин

Корпорація нерухомості РІЕЛ та НУ «Львівська політехніка» співпрацюватимуть задля популяризації професії будівельника

24 квітня 2019

У п'ятницю, 19 квітня, під час «Наукових фестин» у НУ «Львівська політехніка» Президент Будівельної корпорації РІЕЛ Ростислав Мельник та ректор Національного університету «Львівська політехніка» Юрій Бобало підписали Меморандум про співпрацю. Корпорація нерухомості та освітній сектор домовились про підтримку найцікавіших студентських проектів та наукових ініціатив та запровадження відзнак та стипендій для найвправніших студентів Інституту будівництва та інженерії довкілля Університету.

КН РІЕЛ взяла на себе фінансову підтримку студентів-будівельників. За словами президента корпорації Ростислава Мельника, Меморандум передбачає також і пряму співпрацю студентів та випускників з корпорацією РІЕЛ.
«Ми вирішили розпочати співпрацю з «Львівською політехнікою» для того, щоб дати можливість студентам проходити практику за фахом і отримувати якісь фінансові вигоди. Тоді в майбутньому вони стануть класними спеціалістами», – впевнений Ростислав Мельник.

Водночас, на думку Ректора НУ «Львівська політехніка» Юрія Бобала, цим Меморандумом передбачені заходи, в яких напряму зацікавлена «Львівська Політехніка».

«Наприклад, підготовка до вступу, вступ, навчання та ті ж стипендії. Вступники напевне знатимуть, що вони дуже добре підготовлені, як спеціалісти. Плюс знатимуть, де їм працювати після закінчення Політехніки», – наголосив Юрій Бобало.

Корпорація нерухомості РІЕЛ, як соціально відповідальна компанія, вважає підтримку молоді важливою та необхідною складовою своєї роботи. Зацікавити вступників, підтримати студентів та випускників будівельних спеціальностей – така мета нового меморандуму. Талановитим студентам пропонуватимуть співпрацю, стажування та працевлаштування в будівельній корпорації RIEL.

Передзвонимо, проконсультуємо, підберемо найкращі варіанти
Номер телефону *
Дякуємо за Вашу заявку! Ми зв'яжемось з вами найближчим часом.