До переліку блогу

Ще більше корисної інформації з RIEL Iнформ. Випуск №7

04 червня 2024

Шановні клієнти!

У новому випуску RIEL Інформ розказуємо, що встигли зробити на будмайданчиках, про початок зведення сучасного дитячого навчального закладу – початкової школи та дитячого садочка у Львові, про благодійність, наші нові проєкти та іпотечну програму «єОселя». Також і традиційний огляд ЗМІ.

Сьомий номер уже доступний для ознайомлення.

ВСТУПНЕ СЛОВО КЕРІВНИКА ПРО СИТУАЦІЮ В КОМПАНІЇ, ЗДОБУТКИ, ПЛАНИ ТОЩО

Ростислав Мельник, Генеральний директор КН РІЕЛ

Вітаю, шановні друзі, колеги та клієнти!

Радий знову звернутися до вас із новинами. За плечима – ще одна складна зима з весною. Ворог продовжує тероризувати нас, знищувати міста і села, інфраструктуру та забирати життя найкращих синів і дочок України.

Та ми в РІЕЛ невтомно працюємо, будуємо нове житло для вас, допомагаємо нашим захисникам, не здаємося і не збираємося. Будемо чинити опір на всіх фронтах, аж допоки останній окупант не покине нашу землю.

Нам усім було важко, а попереду чекають ще складніші випробування. Тож єднаймося і робімо своє!

Дякую, що ви з нами!

Благодійний фронт

Хоч як би складно нам було, хлопцям на фронті в тисячі разів тяжче. Пам’ятаймо про це і підтримуймо їх, що ми з командою власне і робимо.

Від часу виходу попереднього номера RIEL Інформ ми кілька разів побували в наших друзів із батальйону «Свобода», передавши їм необхідні речі, а головне – дрони.

Візит до захисників із батальйону «Свобода»

Окремо варто зазначити, що держава почала активно зводити фортифікаційні споруди для захисту від ворога. Ми та наші партнери беремо активну участь в організації цих процесів. Також від Асоціації девелоперів, членом якої є РІЕЛ, інженерній військовій частині для використання у зведенні фортифікаційних споруд передали будівельне обладнання, а саме: 10 екскаваторів, 2 самоскиди та 2 крани. Вартість переданої техніки перевищила 20 мільйонів гривень.

Усі ми, наші партнери та друзі, підтримуватимемо наші Сили оборони, допоки останній окупант не залишить територію України.

Будівельний фронт

Позитивні новини: у Львові ми розпочали зведення сучасного дитячого навчального закладу – початкової школи та дитячого садочка. Загалом приміщення розраховане орієнтовно на 270 дітлахів, тут заплановано басейн і безпечне підземне укриття подвійного призначення.

Проєкт передбачає зведення двоповерхової споруди на території ЖК Riel City площею понад 5 тисяч квадратних метрів. У будівлі будуть просторі класи, зони відпочинку, зали для проведення заходів і занять спортом.

Урочистий старт зведенню 3 квітня 2024 року дав Генеральний директор КН РІЕЛ Ростислав Мельник. Разом із керівництвом міста він заклав у фундамент будівлі капсулу з посланням для майбутніх поколінь.

Будівництво здійснюється власними ресурсами Корпорації Нерухомості РІЕЛ і після завершення школу передадуть у користування громаді Львова на безоплатній основі.

Паралельно команда РІЕЛ працює над наступними дитячими закладами. Ці будівлі вже запроєктовані та заплановані, і їх реалізація відбувається згідно з графіком робіт компанії.

НОВИНИ КОМПАНІЇ

Крім цього, буквально нещодавно ми ввели в експлуатацію перший об’єкт у 2024 році – четвертий будинок ЖК «Шенген» у Львові.

Введена в експлуатацію перша черга ЖК «Шенген», м. Львів

ЖК «Шенген» – це житловий комплекс, збудований за європейськими стандартами. Сучасна архітектура та зручне планування квартир охоплюють різноманіття стилів життя та дають можливість ефективніше використовувати житлову площу. Автономне опалення, якісне утеплення та внутрішнє наповнення – ви почуватиметеся вдома комфортно в будь-яку пору року.

Більше про ЖК: shengen.riel.ua

Серед найближчих планів – перевершити торішні показники здавання, тоді ми завершили 15 об’єктів.

Поступово завершуючи наявні будови, ми розпочинаємо нові. Цьогоріч почали реалізацію проєкту бізнес-класу в Києві – ЖК Park Life, що зводиться поруч із Солом’янським парком і поряд із центром міста.

Це три будинки змінної висотності, об’єднані триповерховим стилобатом із комерційною інфраструктурою та підземним паркінгом на 486 машиномісць. 

Нижні рівні паркінгу можна використовувати як укриття, бо в них є споруди подвійного призначення із захисними властивостями. У стилобатній частині заплановано супермаркет, кафе, кав’ярню, профільні магазини, служби сервісу й інші об’єкти побутової інфраструктури. Внутрішню територію комплексу буде відокремлено від вулиці та розташовано на стилобаті.

Тут запроєктовано дитячий садок, майданчики для дітей різного віку, спортивні майданчики та зелені зони відпочинку для дорослих. Передбачений контроль доступу для авто та мешканців, цілодобова охорона та система відеоспостереження. Продаж нерухомості в цьому ЖК уже відкритий.

У Львові розпочали зведення клубного будинку Hyde Park. Але про нього докладніше розповімо далі. Серед найближчих планів на цей рік – розпочати ще шість нових проєктів у столиці та п’ять у Львові.

Паралельно працюємо й над тим, щоби придбання житла було доступнішим для наших громадян. Від початку 2022 року в нас є постійно діючі особливі умови на купівлю нерухомості для певних категорій українців, співпрацюємо з банками в межах програм «єОселя» та «єВідновлення».

Приємно, що нашу роботу відзначають не лише клієнти РІЕЛ, а й експерти галузі. За версією престижної премії Ukrainian Business Awards, Корпорація Нерухомості РІЕЛ потрапила до першої трійки рейтингу ТОП-15 будівельних компаній Львова у 2023 році. А в рейтингу забудовників від порталу «Мінфін» ми на другому місці.

Тож працюємо далі.

Щиро вдячні всім і запрошуємо приєднуватися та поповнювати родину РІЕЛ!

Робимо придбання нерухомості доступнішим

РІЕЛ продовжує активно працювати над розширенням списку доступних ЖК для купівлі помешкань через іпотечну програму «єОселя». Буквально нещодавно ми отримали акредитацію від нашого нового партнера Укргазбанку на житло в ЖК «Вежа», що у Львові.

ЖК «Вежа», помешкання в якому можна придбати в кредит за умовами державної іпотечної програми «єОселя», м. Львів

«Ми постійно працюємо над створенням нових партнерств, насамперед на користь наших клієнтів. Головна мета сьогодні – забезпечити можливість якнайбільшій кількості українців купувати якісне житло за доступними умовами. Саме завдяки таким партнерствам люди отримують цю можливість», – пояснив Генеральний директор КН РІЕЛ Ростислав Мельник.

Також Ростислав Мельник запевнив, що серед планів компанії – в 2024-му суттєво наростити портфель продажів через цю програму тих об’єктів, які перебувають у стадії зведення.

«Переважна більшість покупців житла через «єОселя» – це військові, медики, освітяни. Вони можуть отримати кошти від 3% терміном до 20 років. Це дуже важлива та дієва програма», – сказав він.

Загалом КН РІЕЛ має у своєму арсеналі чимало варіантів помешкань, які перебувають в активній стадії зведення або вже введені в експлуатацію та доступні для придбання через «єОселя».

Нагадаємо, що ми системно працюємо з «єОселя» з 2023 року і вже маємо чимало реалізованих угод на купівлю житла.

Докладний алгоритм придбання нерухомості від РІЕЛ доступний за посиланням.

БІЛЬШЕ ПРО НАШІ ПРОЄКТИ

Особливі, якісні та комфортні – три головні слова, якими ми характеризуємо наші проєкти. Адже в кожну будову від моменту розроблення ескізу до отримання сертифіката про готовність до експлуатації ми вкладаємо сотні годин робочого часу, свої знання, навички та любов. Ми стараємося для кожного з вас!

Візуалізація проєкту ЖК Hyde Park, м. Львів

І сьогодні хочемо розповісти про ще один особливий проєкт – клубний будинок Hyde Park, будівництво якого стартувало у Львові.

Клубний будинок Hyde Park розташований біля парку «Шевченківський гай», неподалік від центральної частини міста. Переваги комплексу – не тільки у вдалому місці розташування, а й у загальній концепції об’єкта, що грунтується на релаксі та корисному проведенні часу.

Будівлю оточують дві паркові зони, якими можна милуватися крізь панорамні вікна вашої квартири. Тут ви щоденно зможете насолоджуватися прогулянками парком, дихати свіжим повітрям і слухати спів птахів замість шуму міста. А щоб поринути у бурхливий вир життя та дістатися центру, знадобиться всього 10 хвилин.

Крім усієї необхідної інфраструктури, цікавинкою комплексу буде власне поле для мінігольфу. Різноманітні тематичні локації не залишать байдужими жодного мешканця комплексу. І не важливо, грали ви в цю гру раніше чи ні. Ідея мінігольфу полягає в тому, що навіть вашій дитині буде просто, а головне цікаво, освоїти цю гру. Різні рівні складності та велика кількість локацій дадуть можливість вам і вашій родині весело проводити час кожного дня не виходячи за межі комплексу.

Будьте завжди в курсі актуальних новин РІЕЛ.

Сьомий номер уже доступний для ознайомлення.

Дякуємо, що ви з нами!

Передзвонимо, проконсультуємо, підберемо найкращі варіанти
Номер телефону *
Дякуємо за Вашу заявку! Ми зв'яжемось з вами найближчим часом.