To the news list

«Наше завдання – знаходити компроміси і правильно реагувати на запити» – Ростислав Мельник

March 07, 2024

Генеральний директор Корпорації Нерухомості Ростислав Мельник роз’яснив правову сторону врегулювання ситуації довкола будівництва поруч Солом’янського ландшафтного парку у столиці в інтерв’ю бізнес-порталу Ліга.

«Якщо ми хочемо жити у правовій та демократичній країні, то свої права маємо відстоювати через мирні переговори або правоохоронні системи. А у Києві сформувалася така культура, що кожен громадянин, якому не подобається сусіднє будівництво, вважає, що він може блокувати і заважати працювати, – зазначив Ростислав Мельник, – Я сам неодноразово зустрічався з людьми, які вважали будівництво незаконним. У нас є вся містобудівна документація».

Він також акцентував: «Будь-які питання можна вирішувати, оскільки ми живемо в демократичній країні, де люди мають свої права, а бізнес – свої. Це нормально, коли те, що я роблю, може комусь не подобатися – наше завдання знаходити компроміси і правильно реагувати на запити».

Як стало відомо із інтерв'ю, КН РІЕЛ планує інвестувати у проєкт реконструкції Солом’янського ландшафтного парку разом із містом та громадою.

Із повним текстом інтерв’ю можна ознайомитися за посиланням.

Нагадаємо: ЖК бізнес-класу Park Life – це три будинки змінної висотності, об’єднані триповерховим стилобатом із комерційною інфраструктурою та підземним паркінгом на 486 машиномісць. Нижні рівні паркінгу можна використовувати як укриття, бо в них є споруди подвійного призначення із захисними властивостями. У стилобатній частині заплановано супермаркет, кафе, кав’ярню, профільні магазини, служби сервісу та інші об’єкти побутової інфраструктури. Він зводиться у столиці на вул. Генерала Шаповала, 1-3.

Детальніше про умови продажу квартир ви можете дізнатись в нашому відділі продажу, контакти тут.

Park Life
We will call you back, advise, select the best options
Phone number *
Thank you for your application! We will contact you shortly.