Back to blog list

Маркетплейс Корпорації Нерухомості РІЕЛ: принцип максимальної довіри

December 22, 2020

Придбати квартиру від РІЕЛ тепер так же просто, як купити чайник у інтернет-магазині

Онлайн-формат повністю захопив наше життя. Не виходячи з власної кімнати ми вчимося, працюємо, вирішуємо спори, знайомимося, навіть мандруємо. Але найчастіше сервіси онлайн стають у нагоді, коли щось купуємо. 

Варто пригадати, що ринок електронної комерції в Україні з’явився не вчора. Він стрімко розвивається вже понад сім років. За цей період зазнав одного помітного спаду (2014-2015-й), а потім – значного зросту. За сім років обсяги ринку у грошовому вимірі виросли більш ніж втричі.

Але що ми зазвичай купуємо за допомогою інтернету? Найпопулярніші товари: побутова техніка та електроніка – від чайників до величезних відео-систем, від смартфонів до комп’ютерів. На другому місті – одяг та взуття, на третьому – все, що стосується б’юті-індустрії. Про такі глобальні речі, як авто чи житло через інтернет, ще рік тому ніхто не міг і подумати.

Пандемія змінила світ. Зараз вже провідні автосалони та лідери будівельного ринку намагаються налагодити реалізацію своїх товарів за допомогою електронних майданчиків. В українських реаліях цей напрямок все ще лише формується: створюються інструменти взаємодії покупця та продавця, відпрацьовується система безпеки тощо.

Відтак, Корпорація Нерухомості РІЕЛ першою взялася фахово освоювати цю нішу. Ми розробили та запропонували ринку унікальний майданчик: інтерактивний маркетплейс, за допомогою якого будь-хто з його відвідувачів легко і просто може з тисяч абсолютно реальних варіантів квартир у десятках наших ЖК по Києву та Львову обрати саме ту, що цікавить, за лічені хвилини з’ясувавши про неї все до дрібниць. 

Відвідувач нашої платформи за допомогою різних фільтрів може обрати свою квартиру за будь-якими параметрами: місто, житловий комплекс,  поверх, квадратура, ціна. Він навіть може розрахувати розмір щомісячного платежу, якщо квартира оформлюється на виплат. 

А після того, як зважено всі переваги й недоліки, підрахована кожна копійка, можна забронювати обране житло та підготувати всі документи для укладання угоди. І все це – ще раз нагадаємо – майбутній новосел робить онлайн з будь-якого місця, де є інтернет. 

У відділі продажу залишиться лише поставити підписи. Тобто, справа 20 хвилин. Втім, кому до нього добиратися далеко (скажімо, людина перебуває за кордоном), ми готові запропонувати укладання й самої угоди онлайн за допомогою електронного підпису фізичної особи. До речі, вже маємо такі успішні приклади у своїй практиці.

Головні принципи нашого маркетплейсу: прозорість та максимальні простота й зрозумілість. Увесь фактичний портфель Корпорації, всі квартири, які є у наявності,– відтепер на одному сайті. Заходьте й обирайте. Всі ціни – конкретні. Без традиційного «плаваючого» коридору: «від…до». Схеми продажу також – чіткі й зрозумілі та повністю відповідають законодавству. Щось тривожить чи цікавить? – будь ласка, розділ запитань та відповідей.

Маркетплейс Корпорації Нерухомості РІЕЛ – це завжди актуальна інформація про:

  • наявність квартир,
  • детальне планування та поверх,
  • точний метраж,
  • актуальну й точну ціну,
  • інфраструктуру у вашому майбутньому дворі та навколо,
  • термін введення у експлуатацію,
  • інформація з кожного будмайданчика, що постійно оновлюється,
  • калькулятор виплат.

Абсолютно все, що цікавить нашого клієнта, ми зібрали у одному місці.

Отже, наш маркетплейс первинної нерухомості по своїй суті – революційний продукт на ринку електронної комерції. Це ми можемо констатувати зі щирою гордістю.

Так, вибір квартири – процес нелегкий та вельми відповідальний, який зазвичай йде досить довго й важко. Наша мета – зробити клієнта, що до нас звернувся, щасливим власником якісного сучасного житла, заощадивши при цьому його час та нерви. Якнайбільше спростивши кожен крок.

Хіба можна продавати житло через інтернет-майданчик?- спитають скептики. Ми переконані – можна! Наш ключовий принцип – принцип максимальної довіри між нами та кожним нашим клієнтом, і ми впевнені, що так правильно. Ми відкриті, щодня й щохвилини готові до спілкування. Ми прагнемо, щоб ви зробили такій вибір, за який потім ніколи не пошкодуєте. Сьогодні придбати квартиру від РІЕЛ – це так же просто, як купити чайник у інтернет-магазині. Спробуйте – вам сподобається!

We will call you back, advise, select the best options
Phone number *
Thank you for your application! We will contact you shortly.