К списку новостей

ЖК Nordica Residence: в першому будинку виконується залиття стяжок

12 марта 2024

Корпорація Нерухомості РІЕЛ інформує, що в першій черзі ЖК Nordica Residence в першому будинку виконується залиття стяжок на третьому, четвертому та п'ятому поверхах. Паралельно продовжуються фасадні роботи та монтаж освітлення фасаду, триває розведення внутрішніх мереж: водопостачання, опалення і каналізації, зроблено з 2 по 17 поверхи. Система вентиляції паркінгу та будинку виконана на 70%. Проводимо облаштування гідроізоляції паркінгу. Виконується розведення електричних мереж по стоякам, готовність 80%, а також монтаж ліфтів, теж готовність 80%, Наразі майстри приступають до встановлення дверей холодних переходів. Демонтаж баштового крана завершено.

В другому будинку виконуємо зведення монолітних конструкцій дев’ятого поверху й кладку стін.

В третьому будинку завершено виконання двох технічних поверхів, виконуємо влаштування паль під баштовий кран. Паралельно завершуємо облаштування котловану другого паркінгу в другій черзі. Розпочинаємо пальові роботи.

В третій черзі виконується підготовка до облаштування випробувальних кущів паль під будівництво четвертого і п'ятого будинків.

З приводу придбання квартир в ЖК Nordica Residence та ходу будівництва комплексу ви завжди можете дізнатись у відділі продажу компанії. Контакти доступні за посиланням.

Nordica Residence
Перезвоним, проконсультируем, подберем лучшие варианты
Телефонный номер *
Спасибо за Вашу заявку! Мы свяжемся с вами в ближайшее время.