To the news list

КН РІЕЛ відновила ще одну дитячу операційну

September 10, 2018

Ростислав Мельник: "Треба допомагати нації, щоб вона виросла здоровою".

Унікальна і поки що єдина в Україні дитяча державна операційна світового рівня відкрилася у Львові!

9,5 млн гривень з бюджету міста та пожертвувань меценатів втілили мрію висококваліфікованих лікарів, батьків і дітей з усієї України. Відтепер найскладніші операції новонародженим малюкам та дітям з вродженими вадами зможуть робити у дитячій клінічній лікарні на Орлика. Унікальність обладнання відновленої операційної полягає у тому, що воно відповідає запитам найновіших методик лікування усіх органів та систем дитини. Присутній на відкритті операційної міський голова Львова зауважив, що тепер до нашого міста їхатимуть діти з цілої країни і ми готові їм допомогти, бо «діти всі – рідні».

Капітальний ремонт приміщення операційної забезпечили власним коштом корпорація нерухомості РІЕЛ та Благодійний фонд Ростислава Мельника. Президент РІЕЛ побажав лікарям, щоб діти, яких вони оперуватимуть, виросли здоровими і щасливими українцями.

До речі, медичний персонал клінічної лікарні вже пройшов ряд тренінгів з користування новою апаратурою і минулого тижня операційна почала приймати маленьких пацієнтів.

Команда корпорації нерухомості РІЕЛ висловлює подяку Андрієві Дишканту та його працівникам за реалізацію цієї прекрасної ініціативи.

We will call you back, advise, select the best options
Phone number *
Thank you for your application! We will contact you shortly.