До всіх новин

ЖК «Містечко Підзамче» став родзинкою форуму «Новобудови та Інвестиції»

05 серпня 2019

У Львові відбувся 3-й Форум Новобудов та Інвестицій під час якого забудовники Львова та України змогли представити свої нові проекти, зробити унікальні пропозиції та поговорити про ринок нерухомості. Захід організовували агенція «Новобудови. Про» та генеральний партнер корпорація нерухомості РІЕЛ.

«Форум Новобудов та Інвестицій це класна площадка для діалогів. Тут ми можемо побачити та озвучити свої проблеми. І головне – сформувати єдину думку для діалогів з міською радою, з обласною владою, з Міністерством розвитку», – розповів Ростислав Мельник, президент корпорації нерухомості РІЕЛ.

Однією з найочікуваніших подій Форуму стала презентація нового житлового комплексу «Містечко Підзамче» від генерального партнера корпорації РІЕЛ. Проект вразив багатьох відвідувачів заходу своїм унікальним замислом.

Ростислав Мельник, президент корпорації нерухомості РІЕЛ розповів, що на території ЖК будуть побудовані відпочинкові, ресторанні, готельні, розважальні центри, забезпечені багаторівневими паркінгами. А основна перевага ЖК «Містечко Підзамче» – канатна дорога, що з’єднає комплекс з Високим Замком.

Під час презентації усі учасники змогли не лише детально ознайомитися з новим об’єктом компанії, а й отримати ексклюзивні права на купівлю житла.

Передзвонимо, проконсультуємо, підберемо найкращі варіанти
Номер телефону *
Дякуємо за Вашу заявку! Ми зв'яжемось з вами найближчим часом.