До всіх новин

ЖК «Містечко Підзамче»: місце історії та сучасного майбутнього

12 червня 2020

«Ще за часів Польщі ця місцина була промисловим осередком у житловому кварталі. В Радянські часи виробничі потужності розширювали, територію забудовували новими цехами та складами. Наразі більшість промислових споруд не використовується, вони знаходяться у занедбаному стані» – пише А:1 - журнал української урбаністики.

«Виявилося, що існує тільки частково реалізована вулиця, яка була запланована, але не реалізована в повній мірі. Відповідно ми взяли цю ідею як одну з основних - завершити реалізацію урбаністичного проекту, котрий завмер через історичні події», - розповідає Володимир Йосипчук, ведучий архітектор AVR development в дописі А:1 - журнал української урбаністики.

За його словами, цьому району, що розташований поруч із центром міста, не вистачає сучасної інфраструктури та місця для комфортного проживання і відпочинку. Тож цехи, які не використовуються будуть перетворені у новий житловий кластер. Перед цим фахівцями були проведені дослідження екологічних аспектів, як потрібно виконати рекультивацію земель, та історичну аналітику.

Нагадаємо, наш з партнерами AVR Development мегапроект ЖК «Містечко Підзамче» отримав визнання від міжнародного журі на Всеукраїнському конкурсі архітектури та урбаністики Ukrainian Urban Awards - перше місце в номінації «Міське планування».

Підзамче. Вежа
Передзвонимо, проконсультуємо, підберемо найкращі варіанти
Номер телефону *
Дякуємо за Вашу заявку! Ми зв'яжемось з вами найближчим часом.