До всіх новин

ЖК «Львівська площа»: власне паркомісце за доступною ціною

23 грудня 2019

Корпорація нерухомості РІЕЛ продовжує продаж паркомісць у підземному паркінгу ЖК «Львівська площа». Їхня кількість стрімко зменшується, тому не варто зволікати - зараз найкращий час для придбання власного місця для вашого автомобіля. Тим більше, що у нас ціна нижча, ніж в аналогічних комплексах у центрі Києва.

Головною родзинкою нашого підземного паркінгу стануть механізовані двоярусні паркомісця на два автомобілі. Погодьтесь, це найкраще рішення для тих, хто має в родині дві автівки – так званий «сімейний паркінг»!

Механізм двоярусного паркінгу простий в експлуатації:

  • Щоб підняти та опустити механізм необхідно вкионати лише дві дії: відкрити ключем спеціальний щиток та натиснути відповідні кнопки. Також можна додатково придбати пульт управління, щоб це відбувалось автоматично.
  • При налаштуванні механізму під кожен автомобіль встановлюється відповідна висота, вище якої механізм не буде підніматись, а отже, шанс пошкодити машину дорівнюватиме нулю. Також це означає, що, що налаштувати паркомісце можна під будь-яке авто від невеликого седану до позашляховика.
  • Механізм підключається до електрики в будинку, для власників механізованих паркінгів буде окремий лічильник.
  • У механізмі є власний генератор, що дозволить працювати паркінгу у випадку, якщо вимкнеться електрика.

Подробиці умов придбання паркомісця в ЖК «Львівська площа», а також перелік додаткових опцій для механізованого паркінгу ви зможете дізнатись у наших відділах продажу: вул. Глибочицька, 13, просп. Повітрофлотський, 56 або за телефоном: +38 (044) 394 54 20

Передзвонимо, проконсультуємо, підберемо найкращі варіанти
Номер телефону *
Дякуємо за Вашу заявку! Ми зв'яжемось з вами найближчим часом.