До всіх новин

Життя на першій лінії Дніпра: відділ продажу ЖК GREAT розпочав свою роботу

07 грудня 2018

Корпорація нерухомості РІЕЛ разом з IB Alliance розпочали будівництво нового житлового комплексу та відкрили відділ продажу нового житлового комплексу на березі Києва. ЖК GREAT стане одним з найбільших житлових просторів в Києві – 14 житлових будинків поверховістю до 26 поверхів. Загальна площа комплексу становитиме понад 400 000 квадратних метрів.

Беззаперечною перевагою ЖК GREAT стане локація – ділянка, на якій зводиться комплекс розташована на «першій лінії» Дніпра. З будинків відкривається неймовірна панорама столиці, яку ніколи не закриють від вашого погляду інші
новобудови. Сучасна архітектура комплексу впевнено вписалася у ритм міста та, водночас, вигідно виділяється серед наявних забудов вздовж набережної. Будинки спроектовані таким чином, щоб забезпечити максимальний огляд з вікон кожної квартири, а планувальні рішення стануть досконалою основою майбутніх інтер’єрів.

На території комплексу передбачене усе необхідне для комфортного та першокласного життя. Школа, дитячий садок, діловий центр, затишні станції зарядки електромобілів, дитячі та спортивні майданчики, безліч інших об`єктів соціальної та побутової інфраструктури. Тематична паркова зона стане справжньою прикрасою комплексу.

Місце розташування комплексу можна сміливо назвати «партером» Лівого берега – оптимальна відстань від центру міста, зручна та сучасна транспортна розв'язка, розвинена інфраструктура і, найголовніше, чудова панорама величного Дніпра, правого та лівого берегів столиці.

ЖК GREAT обіцяє стати наймасштабнішим спільним проектом найкращих забудовників України.

Передзвонимо, проконсультуємо, підберемо найкращі варіанти
Номер телефону *
Дякуємо за Вашу заявку! Ми зв'яжемось з вами найближчим часом.