До всіх новин

Як купити квартиру за допомогою електронного підпису - власний досвід

15 квітня 2020

Корпорація нерухомості РІЕЛ за допомогою сучасних технологій та новітніх онлайн сервісів має можливість оформлювати угоди з продажу квартир онлайн. То ж, тепер кожен інвестор має змогу придбати омріяне житло, перебуваючи в будь-якій точці планети та не виходячи з дому.

Зокрема, днями дистанційно була підписана угода з придбання квартири з клієнтом, що проживає у Об’єднаних Арабських Еміратах за допомогою сервісу «Вчасно» з використанням електронного цифрового підпису. В компанії пояснюють детальніше:

«Клієнти, навіть перебуваючи закордоном або в іншому місті, в умовах карантину й надалі можуть придбати житло просто за наявності інтернету. Наші менеджери проведуть повноцінні онлайн консультації, на яких інвестор зможе обрати житло, ознайомитись зі всіма документами, дотичною інформацією тощо. Так днями ми продали квартиру у нашому львівському житловому комлексі «Містечко Підзамче»». Це не лиш зручно, а й безпечно, враховуючи протиепідеміологічні заходи.», - розповів Президент Корпорації Ростислав Мельник.

Згодом консультант покроково допоможе отримати електронний цифровий підпис та пояснить подальші дії щодо, власне, підписання. В результаті саме підписання займає лише кілька хвилин.

 «Ситуація в країні та світі спонукає до практичного повного переходу в діджитал, навіть будівельний бізнес. Ми вже не перший рік можемо працювати «з дому», окрім, звісно, працівників на будмайданчиках. Зараз, в умовах карантину, жоден процес не зупинився – ми проводимо онлайн відеонаради, маємо електронний документообіг, управляємо будівництвом за допомогою програми інформаційного моделювання об’єкту тощо. Продаж квартир онлайн за допомогою цифрового підпису  - це просто наступний крок діджиталізації РІЕЛ», - каже Ростислав Мельник.

За його словами, відповідні технології вже давно впроваджені в компанії. Однак своєї актуальності вони набрали саме зараз.

Передзвонимо, проконсультуємо, підберемо найкращі варіанти
Номер телефону *
Дякуємо за Вашу заявку! Ми зв'яжемось з вами найближчим часом.