До всіх новин

Вулицю Богдана Хмельницького, що у Підзамче капітально відремонтують

15 квітня 2020

Компанія «Онур Конструкціон Інтернешнл» має провести реконструкцію півтора кілометрів вулиці Богдана Хмельницького - від Промислової до Липинського.

За даними на сайті публічних закупівель Prozorro, «Онур» запропонував провести ремонт цієї ділянки за 175,4 мільйони гривень. 14 квітня «Львівавтодор» підписав угоду з підрядником.

На відрізку вулиці Богдана Хмельницького, Корпорація нерухомості РІЕЛ зводить свій ультрасучасний житловий комплекс «Містечко Підзамче». ЖК «Брама», ЖК «Вежа» і ЖК «Новий Форт» – будуть розташовані по обидва боки дороги.

«Очевидно, що після реконструкції швидкість комунікацій буде значно збільшена. Фактично вулиця Богдана Хмельницького це є в’їзні ворота у Львів. Плюс, це є новий центр старого міста. З часом тут планується реконструкція не тільки вулиці, а й фасадів будинків. Історичну та туристичну привабливість цей район матиме завжди»», - вважає керівник львівських об’єктів будівництва Корпорації нерухомості РІЕЛ Ігор Іванов.

У ході реконструкції спеціалісти замінять старі комунікації, дорожнє покриття, бордюри, модернізують тротуари та вело доріжки. Також планується масштабне озеленення простору, а частину старих та аварійних дерев зріжуть.

«Як бачимо Підзамче змінюється. Покращується інфраструктура, логістика, тут стає комфортніше та затишніше. Родзинкою району стане фунікулер – канатна дорога, яка з’єднає новий центр Львова зі старим. Думаю за кілька років ми не впізнаємо цю місцевість», - переконаний Ігор Іванов.

В цілому ідея ЖК «Містечко Підзамче» - це поєднати три ультрасучасні житлові комплекси у квартал, який стане новим центром старого міста. Цій місцевості, яка так вдало розташована, не вистачало лише новітньої інфраструктури і місця для комфортного проживання та відпочинку.

Перші будинки заплановано здати в експлуатацію у 4 кварталі 2021 року.

Підзамче. Брама
Передзвонимо, проконсультуємо, підберемо найкращі варіанти
Номер телефону *
Дякуємо за Вашу заявку! Ми зв'яжемось з вами найближчим часом.