До всіх новин

РІЕЛ відкриває свій фронт оборони

17 березня 2022

Уже кілька тижнів у нашій державі триває війна з російськими загарбниками!

Наші Збройні Сили у складі регулярної армії, добровольчих формувань докладають героїчних зусиль на передовій та у боях відстоюють нашу країну. Наші громадяни, які перебувають у зоні воєнних дій самовіддано виборюють своє право на життя, чинять опір окупантам та змушені ховатися у підвалах від неспинного вогню.

Але у тих, хто зараз не на передовій – свій фронт: особистий, громадський, корпоративний… Безліч з нас, тих, хто перебуває не в зоні активних бойових дій, а в тилу, докладається до спільної справи в міру своїх можливостей – бере участь у волонтерських рухах, громадських формуваннях, допомогає переселенцям тощо.

Корпорація Нерухомості РІЕЛ долучається до допомоги з перших днів війни: ми надаємо будівельні матеріали та техніку для потреб укріплення міст, допомагаємо з розселенням та адаптацією переселенцям, передаємо військове спорядження для ЗСУ та інших підрозділів, постачаємо продукти харчування для київської територіальної оборони, створили та навчаємо окремий підрозділ добровольчого формування тощо.

Та, на нашу думку, настав час відкрити новий фронт, який буде працювати в тилу, у Львові, на користь громадян, родин, держави. Адже битви виграє армія, а війни – економіка. У цьому ми підтримуємо заклики керівництва держави, регіону та міста про відновлення ділової активності.

З кінця березня ми починаємо відновлювати свою роботу у Львові. Пропонуємо ринку в першу чергу нерухомість вищої готовності, щоб забезпечити попит нових клієнтів та відновлюємо будівельні роботи, щоб передати збудовані квартири клієнтам, які очікують на придбані домівки.

Також ми сформували програму додаткових знижок та можливості розтермінування платежів для військовослужбовців, медичних працівників та переселенців з інших регіонів України.

Працюймо на нашому фронті – будуймо Україну разом!

Передзвонимо, проконсультуємо, підберемо найкращі варіанти
Номер телефону *
Дякуємо за Вашу заявку! Ми зв'яжемось з вами найближчим часом.