15 травня 2016

Вітаємо Президента корпорації нерухомості РІЕЛ, Президента Федерації тенісу Львівщини, члена наглядової ради Українського тенісного клубу Ростислава Мельника та його партнера Дениса Петряєва з переконливою перемогою у тенісному турнірі LVIV OPEN-2016! 6:2, 5:7, 6:3!

Загалом історія львівського тенісу пускає свої коріння з 1910-х років минулого століття. Тоді у Львові існували такі клуби, як ЛКТ (1930 р), «Чарні», «Погонь», а збірна Львова перемагала збірну Кракова, Риму. Також львів’яни у складі збірної Польщі брали участь у змаганнях Кубка Девіса (1925 р). Та повернімося до теперішніх днів. Благодійний Фонд Ростислава Мельника робить грандіозний внесок у майбутнє українського спорту – відроджує дитячий теніс в Україні. Для найменших тенісистів організовують великі турніри, потужні майстер-класи та ще багато цікавого. Ростислав Мельник переконаний, що здорові діти – це запорука здорової нації. Саме тому він вирішив приділити особливу увагу тенісу, який за словами мецената, розвиває не лише інтелектуально, а й фізично.

"Я переконаний: спортивна молодь – це запорука здорової нації. Тому і взявся два роки тому відроджувати у Львові дитячий спорт. Я восьмий рік поспіль граю в теніс і вважаю, що саме цей вид спорту дозволяє розвиватися як інтелектуально, так і фізично. Тому й заснував дитячий тенісний турнір "Левеня", – ділиться власним досвідом президент корпорації нерухомості РІЕЛ та відомий на Львівщині і не тільки меценат Ростислав Мельник.

Передзвонимо, проконсультуємо, підберемо найкращі варіанти
Номер телефону *
Дякуємо за Вашу заявку! Ми зв'яжемось з вами найближчим часом.