До всіх новин

Квартира в ЖК Ok’land із знижкою до 75 000 грн

03 лютого 2020

Корпорація нерухомості РІЕЛ оголошує акцію на придбання квартир у житловому комплексі Ok’land. Сплати 100% вартості квартири та отримай фіксовану знижку 25 тис. грн за 1-кімнатну, 50 тис. грн за 2-кімнатну та 75 тис. грн за 3-кімнатну.

Житловий комплекс Ok’land – це три черги будівництва у Солом’янському районі Києва. Комплекс має розвинену зовнішню інфраструктуру - поруч ринки, магазини, кафе та ресторани, зручна транспортна розв’язка. Крім того, лише у 7 хвилинах від ЖК розташований Міжнародний аеропорт ім. І. Сікорського «Київ», а у 15 хвилинах Центральний залізничний вокзал столиці. Комплекс також має комфортабельну внутрішню інфраструктуру: кілька дитячих та спортивних майданчиків, підземний паркінг та декілька зелених зон для відпочинку.

Квартири в ЖК Ok’land оснащенні системою енергощадності, що дасть змогу контролювати тепловитрати у приміщенні та економити на комунальних платежах до 40%

З плануваннями квартир ви можете ознайомитись у нашому відділі продажу на Повітрофлотському проспекті, 56. Поспішайте, адже акція триватиме лише до кінця лютого!

Оk'Land
Передзвонимо, проконсультуємо, підберемо найкращі варіанти
Номер телефону *
Дякуємо за Вашу заявку! Ми зв'яжемось з вами найближчим часом.