До всіх новин

КН РІЕЛ – в ТОП-5 найбільш надійних девелоперiв в країні: рейтинг ДЕНЬГИ.ua

25 лютого 2021

За версією авторитетного видання, Корпорація Нерухомості РІЕЛ потрапила у першу п’ятірку до рейтингу надійності забудовників-2021.

Про це повідомляється в матеріалі «Рейтинг надежности застройщиков в 2021: У кого покупать жилье»

Основу рейтингу «Денег» визначили вісім критеріїв: вік компанії, кількість реалізованих об’єктів та тих, що будуються, середній показник часу відставання введення в експлуатацію житлових комплексів, наявність скандалів, конфліктів і судових розглядів у минулому і прозорість забудовника.

Такі показники для підрахунку рейтингу були обрані невипадково, пояснили журналісти. По-перше, всі ці дані є у відкритому доступі, і з ними може ознайомитися будь-який потенційний покупець квартири та самотужки перевірити. По-друге, на підставі перерахованих параметрів можна проаналізувати надійність забудовника і з'ясувати, наскільки він чесно і відкрито веде свою діяльність.

До рейтингу не потрапили будівельні компанії, створені після 2016 року, а також ті, які ввели в експлуатацію менше 10 будинків, і компанії, у котрих  немає об'єктів, що будуються в принципі.

Разом з тим, у всіх забудовників, що зайняли своє місце у рядках рейтингу, за плечима роки роботи на вкрай складному українському ринку, мінімум пара економічних криз і стійке бажання залишитися на ринку в подальшому, підкреслили у виданні.

«Ми щиро вдячні за довіру і нашим покупцям, і медіа»,- прокоментував подію президент Корпорації Нерухомості РІЕЛ Ростислав Мельник.

За його словами, атмосфера на будівельному ринку сьогодні достатньо складна для кожного його учасника – через низку причин. Це й реформа системи державного архбудконтролю, яка затягнулася, і коронакриза, котра змусила піти з ринку багатьох забудовників, і висока конкуренція, і скандали навколо провідних компаній, що припинили діяльність.

«Втім, складнощі загартовують – вони примушують боротись, ставати кращими, будувати якісніше, чути свого клієнта та вміти тримати слово перед ним. Переконаний: вже скоро ми побачимо оновлений будівельний ринок лише з надійними та перевіреними його учасниками»,- підкреслив Ростислав Мельник.

Нагадаємо, КН РІЕЛ – провідна українська компанія, що працює на будівельному ринку Львова та Києва вже 18 років. На сьогодні в її активі – понад 1,1 млн м2 нерухомості, що вже зведена чи будується.

Передзвонимо, проконсультуємо, підберемо найкращі варіанти
Номер телефону *
Дякуємо за Вашу заявку! Ми зв'яжемось з вами найближчим часом.