До всіх новин

ЖК Forward: у секції «Б» завершується процес облаштування фасаду

18 жовтня 2022

Корпорація Нерухомості РІЕЛ повідомляє, що будівництво ЖК Forward продовжується. За словами керівника проєкту, у секції «Б» майстри закінчують облаштування фасаду, змонтували усі вікна, завершили розведення електричних мереж до п’ятого поверху. Паралельно триває виконання стяжки у квартирах та місцях загального користування, виконуються штукатурні роботи в МЗК, внутрішні мережі опалення та водопостачання готові з верхнього до другого поверху, тривають дахові роботи.

В секції «А» завершено штукатурення місць загального користування, виконується оздоблення. Також облаштовано стяжку та ліфтове обладнання. Фасадні роботи завершено.

У паркінгу триває облаштування мереж вентиляції та димовидалення, виконується мурування цегляних перегородок та підготовка до облаштування в’їзду-виїзду, проводяться роботи з облаштування гідроізоляції.

З приводу придбання нерухомості в ЖК Forward та інформацію щодо ходу будівництва комплексу ви завжди можете дізнатись у відділах продажу компанії. Контакти доступні за посиланням.

Forward
Передзвонимо, проконсультуємо, підберемо найкращі варіанти
Номер телефону *
Дякуємо за Вашу заявку! Ми зв'яжемось з вами найближчим часом.