До всіх новин

Ростислав Мельник на Alliance Open 2017

01 лютого 2017

У Києві 28-29 січня відбувся командний любительський турнір Alliance Open 2017, організований Українським тенісним клубом. Місто Львів було гордо представлене на ньому командою «Хлопці з Бандерштадту», під орудою нашого шефа, президента Львівської обласної федерації тенісу України Ростислава Мельника.

Бенкет і урочисте нагородження переможців і призерів турніру, а також кращих тенісистів-любителів за підсумками 2016 року відбулося в недільний вечір, 29 січня, о 18:00, в Банкет-Холі Nivki-hall. Переможцем Alliance Open 2017 став Сініков Володимир, який вже не вперше виборює перемогу в тенісних турнірах.

Турнір Alliance Open 2017 був створений з метою популяризації здорового способу життя і подальшого розвитку аматорського тенісу в Україні, підвищення рівня спортивної майстерності, а також зміцнення дружніх і ділових зв'язків між тенісистами-любителями. Участь у цьому заході - це чудова можливість провести час із користю для душі й тіла, а також долучитися до спільноти успішних тенісистів.

Ростислав Мельник — не лише президент корпорації нерухомості РІЕЛ, меценат та засновник Благодійного фонду Ростислава Мельник, а й відомий шанувальник тенісу. Ростислав Мельник  очолює Федерацію тенісу Львівщини, входить до наглядової ради Українського тенісного клубу,  є переможцем та призером тенісних турнірів у парному розряді. Силами Благодійного фонду Ростислава Мельника на Львівщині регулярно проводяться тенісні турніри для спортсменів різних вікових категорій і кваліфікації.

Любіть спорт не лише серцем, а й тілом!

Передзвонимо, проконсультуємо, підберемо найкращі варіанти
Номер телефону *
Дякуємо за Вашу заявку! Ми зв'яжемось з вами найближчим часом.