До всіх новин

Новий відділ продажу ЖК OK’land відчинив свої двері для майбутніх мешканців розумного будинку

22 листопада 2018
Корпорація нерухомості РІЕЛ розпочала будівництво та старт продажу квартир у новому житловому комплексі OK’land, філософія якого полягає у створенні розумного простору для життя. Вперше у сегменті житла «комфорт» буде впроваджена технологія розумного будинку. Вона передбачає економію енергоресурсів завдяки високотехнологічній системі енергозаощадження. Кожна квартира буде забезпечена датчиками, які сповіщатимуть про можливе затоплення чи загоряння квартири, проникнення у житло тощо. Кожен власник зможе контролювати безпеку своєї квартири, перебуваючи поза нею. Поміж іншого, майбутні мешканці – власники еко-мобілів матимуть змогу «пізарядити» своє авто на території власного підземного паркінгу. Крім того, для власники авто зможуть користуватися послугою valet service – щоб припаркувати або помити «залізного коня» на власній автомийці, що буде на території ЖК, достатньо буде просто віддати ключі паркувальнику.
 
ЖК OK’land – це три будинки, поділені на чотири секції, поверховістю до 26 поверхів. Дозвілля для дітей та дорослих можна буде організувати на чотирьох дитячих та двох спортивних майданчиках. Безпеку гарантуватимуть цілодобова охорона та новітня система відеонагляду. Крім того, у кожному будинку працюватиме консьєрж-сервіс. Сучасна та зручна інфраструктура дозволить вирішувати будь-які побутові питання практично не виходячи з дому  –   на території комплексу плануються соціальні, розважальні об’єкти, а також заклади харчування.
 
Майбутнє місце затишку для киян розташоване на Повітрофлотському проспекті, 56 – біля Севастопольської площі, до метро Деміївська та Вокзальна  –   20 хвилин. Охочі до мандрівок зможуть дістатися до міжнародного аеропорту «Київ» всього за 7 хвилин.
 
Поспішай придбати розумну квартиру у розумному будинку!
 
Адреса відділу продажу ЖК OK’land: Повітрофлотський проспект, 56.
Графік роботи: 
ПН-ПТ – 10:00-20.00, 
CБ – 12.00-17.00, 
НД – вихідний.
 
Телефон: 9933 або (044) 499-13-01.
Передзвонимо, проконсультуємо, підберемо найкращі варіанти
Номер телефону *
Дякуємо за Вашу заявку! Ми зв'яжемось з вами найближчим часом.