До всіх новин

Квартири у столиці через «єОселю» від SkyBank

18 квітня 2024

Партнер Корпорації Нерухомості РІЕЛ SkyBank акредитував черговий наш об’єкт, в якому можна придбати житло в кредит на умовах державної іпотечної програми «єОселя». Мова йде про перший будинок третьої черги житлового комплексу Ok’Land, який будується у Києві та буде введений в експлуатацію вже цього року.

«В цьому році ми активно працюємо над тим, щоб придбання житла стало доступнішим для більшої кількості людей. Саме іпотека «єОселя» надзвичайно сприяє цьому. Вона є чудовим механізмом залучення коштів в будівельну сферу, яка є одним із локомотивів економіки, і водночас призначена надати можливість людям придбати нове помешкання. А зараз у нас дуже багато українців, які потребують даху над головою», – зазначив Генеральний директор КН РІЕЛ Ростислав Мельник.

За умовами програми клієнти РІЕЛ зможуть придбати комфортну квартиру в кредит під 3% чи 7% у найсімейнішому житловому комплексі Солом’янського району столиці.

Подивитися планування, доступні по програмі єОселя, можна тут.

«Як ми вже зазначали, ми працюємо над розширенням наших можливостей щодо кількості акредитованих об’єктів та числа партнерів. На сьогодні ще декілька наших ЖК перебувають у процесі акредитації в інших банках. Тож я думаю, незабаром будуть ще хороші новини», – розповідає Дмитро Жеребило, керівник департаменту корпоративних фінансів Корпорації Нерухомості РІЕЛ.

Для того щоб дізнатися, як придбати нерухомість від РІЕЛ в іпотеку за державною програмою «єОселя», натисніть на посилання, де описано увесь чіткий алгоритм дій.

Усі інші деталі розкажуть в нашому відділі продажу. Контакти тут.

Оk'Land
Передзвонимо, проконсультуємо, підберемо найкращі варіанти
Номер телефону *
Дякуємо за Вашу заявку! Ми зв'яжемось з вами найближчим часом.