До всіх новин

КН РІЕЛ – у топі рейтингу найкращих забудовників Києва

11 квітня 2024

Корпорація Нерухомості РІЕЛ увійшла до топу рейтингу найкращих забудовників столиці України за 2023 рік за версією порталу «Мінфін».

Під час його складання видання перевірило наявність у забудовника всіх необхідних документів, що підтверджують введення будинків в експлуатацію – сертифіката чи декларації про введення в експлуатацію від Державної інспекції архітектури та містобудування, дані щодо цільового призначення землі, на якій зводяться будинки, забудовників та замовників будівництва, а також наявність та вид паркінгу, його площу та кількість паркомісць, адже у воєнний час паркінг може використовуватися ще й як укриття.

Важливим нововведення оцінки була й участь забудовників у урядовій програмі іпотечного кредитування «єОселя», на яку зараз орієнтуються багато покупців житла.

Проаналізувавши нашу діяльність і об’єкти, які КН РІЕЛ реалізувала в Києві, експерти присудили нам друге місце серед двадцяти найбільших забудовників столиці.

«Перш за все я вдячний команді, яка в такі складні часи самовіддано працює і досягає таких результатів. Також дякую нашим клієнтам, які довіряють нам. Усе це в сукупності дає можливість нам якісно будувати та створювати комфортні й якісні житлові комплекси», – прокоментував цю новину президент Корпорації Нерухомості РІЕЛ Ростислав Мельник.

За його словами, нині ситуація на будівельному ринку надзвичайно складна для кожного його учасника. Проте ми не збираємося зупинятися, працюватимемо ще краще, аби перевершити нинішні досягнення.

Нагадаємо, КН РІЕЛ – провідна українська компанія, що працює на будівельному ринку Львова та Києва вже понад 20 років. На сьогодні в нашому портфелі продажу – понад 2,1 млн м2 нерухомості, що вже зведена чи будується.

Передзвонимо, проконсультуємо, підберемо найкращі варіанти
Номер телефону *
Дякуємо за Вашу заявку! Ми зв'яжемось з вами найближчим часом.