До всіх новин

КН РІЕЛ відновила ще одну дитячу операційну

10 вересня 2018

Ростислав Мельник: "Треба допомагати нації, щоб вона виросла здоровою".

Унікальна і поки що єдина в Україні дитяча державна операційна світового рівня відкрилася у Львові!

9,5 млн гривень з бюджету міста та пожертвувань меценатів втілили мрію висококваліфікованих лікарів, батьків і дітей з усієї України. Відтепер найскладніші операції новонародженим малюкам та дітям з вродженими вадами зможуть робити у дитячій клінічній лікарні на Орлика. Унікальність обладнання відновленої операційної полягає у тому, що воно відповідає запитам найновіших методик лікування усіх органів та систем дитини. Присутній на відкритті операційної міський голова Львова зауважив, що тепер до нашого міста їхатимуть діти з цілої країни і ми готові їм допомогти, бо «діти всі – рідні».

Капітальний ремонт приміщення операційної забезпечили власним коштом корпорація нерухомості РІЕЛ та Благодійний фонд Ростислава Мельника. Президент РІЕЛ побажав лікарям, щоб діти, яких вони оперуватимуть, виросли здоровими і щасливими українцями.

До речі, медичний персонал клінічної лікарні вже пройшов ряд тренінгів з користування новою апаратурою і минулого тижня операційна почала приймати маленьких пацієнтів.

Команда корпорації нерухомості РІЕЛ висловлює подяку Андрієві Дишканту та його працівникам за реалізацію цієї прекрасної ініціативи.

Передзвонимо, проконсультуємо, підберемо найкращі варіанти
Номер телефону *
Дякуємо за Вашу заявку! Ми зв'яжемось з вами найближчим часом.